God morgen Norge!

God morgen fine Norge! I dag kommer til å bli en fin dag. Jeg bare vet det! Jeg sitter på Gardermoen nå og venter på Aebykier. Jeg har nettopp hentet billettene våre og vi hadde planer om å møtes klokken syv her. Vi skal gå på flyet klokken ni, og nå i dette sekund fikk jeg melding av henne hvor det sto hun hadde mistet flytoget sitt og blir forsinket. Hva kan jeg si? Det er så typisk Aebykier!! MEN hun har tydeligvis med mat til meg, kylling i karri. Da ble alt mye bedre. Haha! Jeg kan ikke vente med å komme til Praha! Jeg begynner egentlig å bli trøtt. Faktisk, så har jeg ikke sovet ordentlig på 48 timer. 
Vi dro til Danmark på torsdag. Da festet vi hele natten og hadde det kjempe gøy. Festlighetene ga seg ikke før klokken 8-9 på morgen for meg. DFDS-båten har regelen om at man ut av båten når den kommer i kai i København. I går når jeg postet innlegget om tivoliet i København var jeg ikke med på noen av bildene. Det var fordi… jeg ikke var der. Når jeg først hadde sovnet så var det umulig og få liv i meg. Når jeg våknet neste dag og turen gikk til Norge igjen, så var det nye festligheter som sto for tur. Herlighet så gøy vi hadde det! Da ble det null søvn før vi kom til Norge. 
Når vi kom i land tok vi toget hjem, og da løpte jeg inn døren, hivde på meg jobbuniform og dro rett på jobb. I går jobbet jeg også, deretter var det mamma sitt 40-årsselskap. Deretter dro jeg på besøk til naboene våre på kvelden. Midt på natten pakket jeg kofferten min på nytt og tok toget hit til Gardermoen. Hvor jeg sitter nå. Er det noe rart jeg begynner å bli trøtt? Haha. Det har jeg ikke tid til nå. Jeg har en hel dag i Praha forran meg! Dette blir så gøy, og nå ser jeg virkelig frem til at Aebykier kommer med mat til meg. Folkens? Vi blogges i Praha da ♥

HA EN NYDELIG DAG DERE OGSÅ!

Lykkelig! Jeg sminket meg på toget og nå ser jeg at det ikke ble noe særlig pent. Lyset var jo av og folk sov. Den unnskyldningen får duge:)

6 kommentarer

Siste innlegg