Den siste uken

Hallo! Jeg har nettopp koset meg med en god frokost. Sjokolade og sørlandschips! Kan virkelig ikke huske sist gang jeg spiste noe sunt? Ikke bra, men jeg planlegger at februar-måneden skal bli min “sunne” måned. Haha! Vel… vi får se på den. Det begynner å bli en stund siden jeg har blogget nå, så jeg må neste oppdatere om hva jeg har gjort i det siste.  

I helgene så jobber jeg. Vanligvis pleier jeg ikke å jobbe hele helgen, men helgen som var jobbet jeg fredag-søndag. Vet dere hva? Jeg koser meg skikkelig på jobb! Jeg liker meg der og jeg liker folkene jeg jobber med. En av dagene jeg jobbet gikk tiden så fort at jeg glemte helt av tiden. Plutselig kom mamma og lurte på hvor i all verden det ble av meg, men jeg hadde bare helt glemt av klokken. Haha! Kina restauranten jeg jobber på er virkelig en ordentlig plass. Det er så og si bare fornøyde og blide kunder som gir oss skryt! Husker der jeg jobbet før hvor jeg fikk høre flere klager daglig… det var ikke noe særlig. Det var en kveld hvor jeg prøvde meg som kokk! Haha, kundene skal være glade for at det ikke er jeg som lager maten. Jeg prøvde å lage strimlet biffpeppermix (nr. 40) og den ble veldig, veldig, veldig sterk! Sjefen min holdt på å le seg ihjel fordi den var så latterlig sterk. Jeg må ikke glemme sausen som jeg dynket i soyasaus! Det smakte ikke så ille da, og jeg er glad i sterk mat. Det tar faktisk kun 2-3 minutter å lage, men denne kunne aldri blitt servert til kundene for den var alt for sterk. Haha!  

Søte Thea har også vært på besøk. Hun hadde med seg cupckaes som hun hadde laget når hun kom på døren. Jeg har ikke sett henne siden nyttårskvelden, så det var virkelig fint å se henne igjen. Den jenta er så utrolig snill og voksen for alderen! Den kvelden koste vi oss med girl talk og film på skjermen ♥ 

Jeg sier meg enig i stefaren min, Rune sin teori. Hun kommer til å bli fotomodell. Se på den nydelige jenta da! Hun er til og med bare 13 år! 

Thea og Leo ♥

Forresten vet dere hva? Her om dagen skulle jeg lage brownies. Som en flink blogger måtte jeg jo knipse bider av det også. Bare ti minutter før jeg skulle ta de bildene la jeg minnebrikken på bordet ved siden av sengen min. Når jeg skulle sette det inn i kameraet var det ikke der, og jeg skjønte ingenting. Jeg lette over, under, vedsiden av… ja.. men jeg fant det altså ikke. Til slutt ga jeg opp og sette meg i sengen for å tenke hvor det kunne blitt av det minnekortet. Plutselig, helt fra løse luften falt minnekortet ned og landet midt på gulvet. Det var rart. Jeg vet ikke hva som var det rareste -minnekortet, eller det at jeg spiste opp hele kaken alene på kun en dag? 

Jeg har ikke vært noe særlig flink til å knipse bilder for bloggen i det siste desverre. Her om dagen var det såå kaldt når jeg, Stig og Torgeir gikk ute i kulda. Vi var tre frosne ispinner når vi kom inn døra hos meg. Deretter hoppet vi alle tre i senga og krøp under dyna mi. Brrr, det var så kaldt! Heldigvis har vi mamma som serverte oss boller og kakao. Vi så også film. Det er så gøy å se skrekkfilm med de gutta der fordi de skvetter så lett. Mohaha! Jeg var også hos Stig i går og da så vi 21 Jump Street. Vi hadde faktisk ikke sett den, men det var vel på tide. 

Jeg har også møtt Ingrid som jeg ikke har sett siden lille julaften. Jeg, Ingrid og Hadi dro ut for å spise i går, eller rette sagt så ble det kaffe og desert. Hihi! Vi hadde det veldig gøy. Etterpå dro vi til Ingrid en tur. Jeg skal ikke en gang si hva vi gjorde, fordi det var så latterlig. Haha! Ingrid spilte iallefall gitar og sang for oss. Hun er så flink. 
Den siste uken har jeg også vært på kaffebesøk hos kameraten min, Rutti. Jeg har ikke besøkt han på flere måneder, og det var når han nylig hadde flyttet inn i den nye leiligheten sin. Selv om jeg ikke er så flink til å besøke folk, så snakker jeg faktisk med de fleste nesten daglig på telefon. Viktig å holde kontakt ♥ 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg