Color Line Fantasy Cruise, Oslo-Kiel

Heihei! De to siste dagene har bare vært helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-e! Jeg har ikke ord! Desidert de beste to dagene i 2014 så langt. Lite søvn, men det har ikke vært så viktig. Det er så merkelig når man møter nye (spesielle) mennesker og det føles ut som man har kjent hverandre i flere år! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere mest av båten, men jeg har bilder av de fleste utrolig kule folka jeg har møtt. Jeg har møtt så mange nye mennesker, men jeg er så dårlig på navn. Spesielt om det ikke er Norske navn. Får litt dårlig samvittighet på grunn av det, men det er ingenting vondt ment iallefall 🙂

Tirsdagen startet med å stå opp veldig tidlig siden jeg og pappa tok bussen klokka 10 på morgen inn til Oslo. Var veldig trøtt! 

På bussturen inn til Oslo skypet jeg meg kameraten min, Simen. Det er alt for lenge siden vi har snakket sammen! Jeg satt og koset meg med en pose godteri og han satt på skolen. Jeg tror han hadde det veldig vondt der og da. Haha! Når vi hadde kommet til bussterminalen og ventet på bussen som skulle til båten, så jeg en jente om skilte seg ut. Hun hadde extensions, lange øyevipper, litt ekstra sminke, fint kledd og skyhøye pumps (like som jeg hadde med meg i kofferten, hihi). Da tenkte jeg at vi hadde en del til felles. Det skulle bare mangle om vi ikke ble kjent med hverandre, haha!  

Vi gikk inn på båten klokka 14 og da gikk jeg og pappa rett til bufén. Det var faktisk den eneste gangen jeg så pappa ordentlig på båten. Vi hadde samme lugar, men der bare sov jeg og ordnet meg på morgen.  

Det var så masse mat der at jeg ikke ante hva jeg skulle ta! Ble iallefall lasagne, kylling og pasta. Åh, det var deilig. Pappa spiser egentlig bare kjøtt.

Vi hadde 4-stjerners lugar. Kunne gjerne tenke meg 5 fordi da hadde jeg fått internett på rommet. Haha! Likte veldig godt det store vinduet iallefall.

Etter jeg hadde spist gikk jeg rundt for å ta bilder til bloggen. Når jeg sto i heisen og konsentrerte meg om kameraet fikk jeg ikke med meg at heisen hadde åpnet seg. Da møtte jeg en tysk gutt som gikk med noen kamerater. Det var noe med han som var så sjarmerende og han smilte hele tiden! Han var også veldig koselig (og kjekk). Vi ble snakkende en god stund, men jeg måtte videre. Jeg møtte han litt senere og da ga han meg sjokolade! Ikke hvilken som helst sjokolade, men favoritten min, bueno sjokolade! Åh, da har du vunnet hjertet mitt. Haha, ja, det skal ikke så mye til for å få meg glad! Marcell var navnet hans og jeg har så klart bilde av han som dere skal få se senere. 

Det her er inngangen til en av restaurantene som er på cruiset. Jeg fikk en veldig “Titanic-følelse”. 

Jeg har aldri vært på en så fin båt før, og jeg trodde ikke at det skulle være så fint som det var på bildene på hjemmesiden!

Mens jeg gikk rundt og knipset disse bildene til bloggen, så møtte jeg også en gjeng fra Marokko. Jeg ble sittende en stund å snakke med dem. Vi gikk på casino sammen, men det har aldri vært min greie. Jeg skjønner ingenting av de spillmaskinene. Jeg kan ikke en gang å spille poker…. eller sjakk, men det er vel ikke helt relatert. Haha. Vi kjøpte en kortstokk og en kaffekopp hver. Jeg spurte hva de ville spille, men da satt alle som et spørsmålstegn. Det viste seg at de aldri har spilt kort før. Jeg prøvde å lære dem reglene i vri åtter. De skjønte ingenting, og jeg forklarte på den beste måten jeg kunne. Haha. Jeg hadde glemt at jeg først måtte lære dem selve kortene. Altså hva som er ruter, hjerter spar og kløver. Etter hvert kom det seg og de ble flinke!    

Nattklubben var så sykt gøy! Det er midt i en ukedag, så det sier seg selv at det ikke er fult hus. Jeg og en gjeng startet vårt eget og plutselig var det mange andre der også. Det ble litt mye å drikke, men vi alle hadde det så sykt gøy! Bartenderen var veldig snill. Om jeg ikke likte det han ga meg, så ville han lage noe nytt. En jente jeg ble kjent med som heter Ariana eide virkelig dansegulvet. Jeg var desidert ikke favoritten hos securitas-vaktene. Det skal være helt sikkert. Haha!  

Er dette virkelig en båt? Det ser heller ut som en handlegate. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan alt kan få plass. Jeg og de andre kalte det for “gaten” og når vi skulle til lugaren sa vi “vi skal til hotellet ved gaten”. Haha. 

Disse to var utrolig flinke til å synge. Jeg tror det var på starten av kvelden de sang “I’ve had the time of my life” på bruen over gaten.

Jeg har mye mer å dele med dere! Båten hadde så mye å by på, så jeg fikk ikke en gang vært på alt. Blant annet var det to viktige ting jeg ikke var på, spillehallen og der de selger burgere. Husker ikke helt hva det heter, men det var stadig nye mennesker jeg møtte og det var alltid noe å snakke om. Tiden…. tiden går alltid for fort når man har det gøy! 

10 kommentarer

Siste innlegg