New stuffs

Hvert år er jeg så heldig som får julegaver på to steder! Når jeg var i Sarpsborg tidligere denne måneden var det masse pakker som ventet. Føler meg som en liten unge fordi jeg elsker pakker og setter pris på alt jeg får! Tusen takk for alt jeg fikk. Jeg er verdens heldigste!

Jeg fikk alt fra sminke, parfyme, plagg som varmer om vinteren og treningsklær som dere ser. Jeg føler meg nesten tvunget til å begynne å trene nå siden jeg har fått så masse treningsklær til jul. Haha! Jeg skrev jo på bloggen i desember at jeg skulle starte å trene (igjen)…. og det gjorde jeg…. men det gikk ikke lenge før jeg ga opp hele greia (igjen). Kanskje jeg skal prøve på nytt? IGJEN… haha!!

Hundekjeksen regner jeg med er til Leo, hihi!

Jeg fikk også penger, men de er brukt opp, wups! Når jeg først var der nede kjøpte jeg litt til meg selv også. Blant annet litt sminke. Jeg hater å kjøpe sminke. Jeg tror det er noe med at det er så lite og dyrt, haha! Jeg kjøper ny sminke til meg selv en gang i halvåret, så det er ikke så veldig ofte.  

Denne kjolen kjøpte jeg hos Gina Tricot på Nordby. DEN ER SÅ FIIN. Jeg elsker den. Den kan brukes til både hverdag og fest. Jeg elsker fargen og den sitter bra på. Så klart var den på salg også… dere kjenner meg;);) Den kostet 99 SEK. 

Nå koser jeg meg med en kopp kakao. Kakao fra Peru! Jeg elsker å dyppe boller i kakoen, men det hadde vi ikke. Filippinsk brød smaker akkurat det samme, så det funker. Haha. Jeg drømmer meg også bort i fine klær på internett! 

Her er litt klær jeg driver og titter på i øyeblikket. Jeg er stor fan av Sheinside.com så alle klærne er fra der. Jeg har lyst på alt!! 

Øverst fra venstre: 1 HER2 HER3 HER4 HER5 HER6 HER7 HER8 HER9 HER 10 HER11 HER12 HER

16 kommentarer

Siste innlegg