Hvem gjør dette midt på natta?

En skypesamtale mellom meg og Ingus klokken 01 på natten:

Caro: Det var så gøy når vi var på cruise til Kiel!
Ingus: Ja, vi bør gjøre det igjen!
20 minutter senere…
Caro: Du? Jeg har bestilt billetter til oss!  

Jeg syns det er så rart å tenke på for knapt en måned siden møtte jeg Ingus på båten. Jeg møtte også mange andre herlige folk! Dere kan se en hel bildedryss fra turen min til Kiel HER og video HER. Dere husker kanskje Natalie som jeg møtte? Hun er med på mange av bildene og store deler av videoen. Jeg vil takke henne masse for og ha gitt meg disse to gratisbillettene! Vi fikk vennetilbud som er gratistur. I morgen må jeg ringe til Color Line for og fikse en del. Blæh, de har så overdrevende strenge regler… Men dette skal bli en knallfin tur! Vi seiler fra land 4.mars. Nå gikk det opp for meg at det kun er en uke og en dag til. Det visste jeg helt ærlig ikke før jeg skrev det akkurat nå. Haha, ja, det begynner å bli litt sent på kvelden merkes det! 
 

Forrige gang dro vi med Color Line Fantasy, men nå drar vi med Color Line Magic. Ingus har vært på begge båtene og syns Color Magic er bedre. Da stoler jeg på han!:)

Jeg har tidligere nevnt på bloggen at problemet jeg har er at jeg blir så fort glad i folk. Jeg har blitt veldig glad i Ingus. Vi har det så gøy med å gå rundt på gaten, leie hender og titte på fine gutter sammen. Haha! Åh, forrige uke var vi på et kjøpesenter. Jeg så en kjekk gutt som prøvde å selge omega 3 til folk. Plutselig ropte Ingus høy: – HUN LIKER DEG!! Det skal ikke mye til for å få meg flau, så jeg hadde bare lyst til å trekke opp genseren og dekke til ansiktet. Jeg tok en liten hevn senere med å si: – HAN LIKER RUMPA DI! Da, da skal jeg love dere at Ingus ble flau. Haha. Det endte opp med at vi faktisk sto og snakket med denne kjekke fyren da. Han spurte til og med etter mobilnummeret, adresse og mailen til Ingus!……. men alt var i en sammenheng med Omega 3. Haha. 

Hvem er det som plutselig helt tilfeldig bestiller cruisebilletter midt på natten? JO DET ER MEG:)

15 kommentarer

Siste innlegg