Klein stemning

Heihei! I går hadde jeg besøk av Torgeir og Stig. Vi hadde vår tradisjonelle filmkveld med pizza som alltid er på menyen. Jeg fortalte dem noe veldig kleint, men litt morsomt. Det bare må jeg dele med dere! 

Det var en natt midt i forrige uke jeg, Ingus, Jørund og Anh ble sultne. Vi dro til den eneste cafén vi har i bygda for å spise god burger med ost, bacon og den farlig gode sprøstekte pomfrien. OK, slike saftige detaljer skal jeg spare dere for. Klokken var 01 på natten og det var 2 km å gå hjem igjen. Det var kaldt og vi var slitne. Derfor bestemte vi oss for å ringe etter taxi. 

Meg: Hei! Jeg skulle gjerne hatt en drosje til å kjøre oss hjem. 
Drosjesjåfør: Nå?
Meg: Helst det ja.
Drosjesjåfør: Haff… 
…… Klein stillhet…
Meg: …. hallo?
Drosjesjåfør: Ja… joda.. jeg får da komme.. skal bare ha på meg klær og kjøre ut bilen. 

Gjennom hele den telefonsamtalen var det så mange kleine stillheter. Haha. Først begynte jeg å forklare hvor jeg bodde, men fikk jo ikke svar, så jeg begynte å forklare litt nøyere. Før jeg hadde blitt ferdig med setningen, så blir jeg fort avbrutt med “-JA, JEG vet hvor det er!”. Bygjestene mine holdt på å knekke av latter fordi det var en helt annerledes service enn det man får i byen. 
Når drosjen kom var det først til mølla om å sitte i baksetet. Så klart endte jeg opp med å sitte forran! Det var så kleint! Haha. Jeg prøvde å spøke litt med det å si “håper vi ikke vekte deg, hehe”. Da fikk jeg fort svar fra drosjesjåføren “Faen da! Tror du jeg sitter oppe klokka 01 på natten for å kjøre dere hjem 2 km?!”. Da sa jeg fort beklager og holdt kjeft resten av turen. Det var kanskje bare 2 km, men det var veeeeldig kleint. Ikke nok med det! Han brøt også fartsgrensen. Det er en 50-sone gjennom Kvam sentrum, men jeg lover dere at han kjørte mye fortere enn det. Ingen turte å si noe, hah. Når vi alle hadde kommet oss ut av drosjen, så holdt vi alle på å knekke av latter! Som vi lo, haha!      

Dere får bare overleve med enda en bildedryss! Her har vi Anh, Ingrid, Ingus og Leo i bilen. Jeg husker egentlig ikke hva vi gjorde rett før dette bildet ble tatt. Husker egentlig ikke at jeg har tatt det heller. Haha, jeg er så glemsk! 

Utstikten fra soveromsvinduet mitt. Jeg er så glad for at jeg ikke har et trangt boliglag å se når jeg titter ut av vinduet. 

En liten funfact om Ingus er at han elsker å måke snø! Tidlig på morgen er han å se ute med en snøspade og cider. Selv om vi har en snøfreser, liker han å holde seg til det tunge arbeidet. Haha.

Som jeg lo når jeg så Sivert falt rett ned i snøen med hodet først. Det morsomme var at han gikk på en helt flat bakke. 

Jørund, Ingus og Anh ♥

Vell… Sivert er ikke alene med å falle. Haha. Vi har nok alle sklidd på glattisen i ferien. Anh har fått så mange blåmerker og skrubbsår. Det er nok hun som har lidd mest av oss alle. Blitt tvunget med på slalomski og greier. Ikke snakk om å kjøre akebrett i mørket, haha. Der ble det masse fall, blod, skrubbsår og mest av alt -latter.

Pose it! Haha. Jeg ligger slik på bakken når jeg skal ta et bilde i froskeperspektiv. 

Ååå, så koselig bilde ♥

Kokking på gang! 

Koser oss med vafler! Nystekte vafler med firstprice sitt sjokopålegg er noe av det beste jeg kan få.

5 kommentarer

Siste innlegg