Harrytur til Charlottenberg

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra Sverige. Kvelden før jeg skulle dra fikk jeg et uforventet nattbesøk som tidligere blogget. Det ble null timer søvn på meg, men en halvtime før jeg skulle dra klarte jeg å sovne! Er det mulig. Gjengen jeg skulle dra sammen med ringte og lurte på hvor det ble av meg. Da stresset jeg som bare det med og ordne meg og komme meg avgårde. Samtidig som jeg var sykt morgengretten. Hater virkelig at noen skal vente på meg. Spesielt når det er mange! 

Jeg kom meg på bussen til slutt. Det var fint å se nye folk. Jeg var bare så sykt trøtt at jeg sov nesten hele turen. Mens de andre snakket, hørte på musikk og hadde quiz, klarte ikke jeg en gang å holde øynene oppe! Neste gang skal jeg være helt uthvilt når jeg skal på tur. 

Vi hadde syyykt mange “røykepauser” som de kaller det. Det var veldig mange også. Bekymrer meg litt at de røyker så masse egentlig. 

Jeg viste egentlig ingenting om turen vi skulle på siden jeg ikke har fått programmet. Det eneste jeg visste var at vi skulle overnatte på en campingplass. Da var jeg forberedt på små skoeske-hytter og utedo.

Vi dro deretter til kjøpesenteret på Charlottenberg. Der gikk jeg og handlet alene. Loner. Haha. Det er ikke alle som er så interesserte i samme butikker som meg av de som reiste. Jeg kjøpte en bursdagsgave til Aebykier. Til meg selv kjøpte jeg noen plagg og eple cider. Ellers kjøpte jeg masse mat til dem hjemme og mat til dyra. 

Etter vi var ferdig på kjøpesenteret dro vi å spiste julemat. Åhhh, det var så godt. Årets første julemat. 

Hei Linn, du er linselus! Hihi, søt!

Små skoeske-hytter og utedo trengte jeg ikke å tenke på mer. Vi hadde mye større plass med alt vi trengte! På bildet under er rommet til Karoline som kun var én på det rommet. Mitt rom var faktisk enda større!

Vi skulle egentlig se på Åndenes Makt sammen, men det er så typisk at de ikke hadde TV Norge kanalen. Jaja. Vi spilte Googenheimen, lo og hadde det skikkelig koselig istedenfor.

Jeg trodde rommet mitt var stort….. helt til jeg så Svanhild og Tove sitt. Jeg kalte de for president suite! Haha

Svanhild og Harper (Linn). Jeg kaller henne for Harper fordi hun minner meg om hun fra serien til Selena Gomez. Hahha, kanskje ikke så mye på bilder, men i virkeligheten. 

Det var så kaldt der at vi alle satt med jakke og sko. Vi klarte å gjøre noe feil med varmepumpen, haha. Men vi fikk fikset det. Svanhild har forresten blogg som dere kan finne HER.

På kvelden satt vi alle og snakket, hadde quiz og spiste godt. 

Her har vi en Ghost Whisperer fan!! Harper var også GW fan. Jeg var helt i ekstase. Jeg og Harper snakket masse om det og levde oss skikkelig inn. Hun kan replikkene hun også, haha. Harper var også sykt stor Harry Potter fan. Hun kan alt og enda litt til! Liker filmsmaken hennes.

Dagen etterpå handlet vi enda mer mat. Hjemreisen var skikkelig koselig. Vi spilte julemusikk og spilte googenheimen i bussen. Helt til….

Jeg skjønner ikke at det er mulig. Når vi satt på bussen på tur hjem, slo det meg plutselig at jeg glemte iPhone laderen min. Jaja, jeg får kjøpe en ny tenkte jeg. Plutselig bare: ÆÆÆÆÆÆ!!!!! Akkurat da hadde jeg trynet til Kevin fra Alene Hjemme når han hyler. Jeg hadde klart å glemt MACEN min! Hvordan kunne jeg klare å glemme den?!?! Jeg fikk helt panikk. Vi dro helt tilbake for å hente den. Jeg satt med så dårlig samvitighet for at vi måtte snu for min skyld. Jaja! Jeg er så glad for at jeg har macen min iallefall. 

Vi spilte også et annet spill som jeg ikke husker hva heter. Det var noe Harper lærte oss. Det var sykt gøy, og som vi lo. Du skulle ha en lapp i panna som alle kunne se, men ikke du. På den lappen hadde de andre skrevet noe (en plass, ting, person osv…). Du skulle stille spørsmål om hva/ hvem det kunne være. Det var kun lov med ja/ nei svar. Du kunne stille tre spørsmål, før det var noen andre sin tur. Jeg er dårlig til å forklare, men det var noe som det der! Vi stoppet også for å spise. Koselig tur!

8 kommentarer

Siste innlegg