Let’s go to copenhagen, again!

YESS, da har jeg booket billetter til København. For meg og Ingus blir dette vår 6 eller 7 båttur i år. Haha. Dette blir vår andre tur på DFDS og alle de andre gangene har vi vært på Color Line. Det blir sykt! Og vet dere hva?! I dag ringte jeg inn til DFDS og sa jeg ville bestille en ekstra billett. Vet dere hvem som skal bli med oss?! Gjett! Ok… ANH! WIHU, mine to beste venner og jeg skal på båttur sammen. Hvor rått blir ikke det. Det var egentlig bare mamma som ville ta med moren sin på båttur til Danmark, men fra der bare hengte det seg på flere og flere. Nå er vi plutselig 7, men jeg har en venn til som gjerne vil bli med. Kanskje vi blir flere fra der. Jo fler, jo bedre♥ Du, og du som jeg gleder meg! Gjett hvem som allerede har planlagt hva hun skal ha på seg og allerede begynt å pakke sin rosa koffert. Hehe, jeg hever hånda i været. Kameraet mitt er dessverre ødelagt, eller jeg mest sannsynlig minnebrikka. Jeg får ikke ta med enn 5, eller mindre bilder om gangen. Da er det ingen vits å ta med kamera, men null problem. Da får jeg be Ingus om å ta med kamera. Jeg skal ta masse bilder og filme. La oss ta en throwback på forrige Danmark-tur: 

Nå har Ingus kjøpt seg en party-tskjorte som på en måte blinker. Eller den blinker etter rytmen til musikken. Den kommer til å bli sett på dansegulvet skal jeg love dere!

Dagen vi kom til Oslo igjen. Det banket på døren og vi ble kjapt jagd ut siden alle hadde forlatt skipet… utenom meg og Ingus. Hehe. Surrete som vi var i huet akkurat da klarte vi ikke å finne tingene våre. DFDS jeg mangler fortsatt favorittbhn min! Her tok vi oss bilde med folk vi ikke kjenner. Koselig!

Lugarfors før klubben!

Når dette ble tatt var jeg helt sikkert på dansegulvet og danset. Ingus derimot tok med seg en gjeng vi ble kjent med på lugaren vår. Ser ut som de hadde de gøy med skoene mine! Denne gangen, etter hele 6-7 ganger (hehe) har jeg lært at jeg ikke skal ta med hæler som er 16 cm høye som jeg alltid har gjort. Når man får i seg alkohol ender det ikke pent. Jeg har alltid sagt “det blir bedre neste gang”, men etter alle gangene har det ikke vist sin fremgang. Jeg får gå ned til 10 cm, litt hæler må man jo ha! Hehe.

Hahah jeg ELSKER dette bildet. Det var så morsomt i øyeblikket. Når vi kom til København rundt kvart på ti på morgen (tror jeg?) var det umulig å få liv i meg. Vi festet og hadde det gøy til rundt ni på morgen. Ingus gikk av i København og dro på tivoli, men meg var det umulig å få liv i. Jeg sov hele dagen, og når Ingus kom på lugaren igjen var han så sliten og trøtt stakkar etter tivoliet. Han stupte rett i seng, mens jeg var fult oppe og var klar til å feste igjen. Naboene våre hadde startet forset og de lurte på hvor jeg bodde og med hvem. Jeg sa han jeg deler rom med sover. “SOVER?” ropte de alle. Ikke tale om, en stor gjeng med ukjente fjes banket på døren helt til Ingus åpnet. Han var så trøtt og forvirret, men det var mange hender i været som skulle gi en high five! 

8 kommentarer

Siste innlegg