Høsten kommer

De tre siste dagene har jeg hatt fri♥ Det var så godt at jeg har ikke ord, kan ikke huske sist gang jeg hadde fri fra jobb. Nå blir det deilig og ha en turnus å følge. Jeg har fri hver mandag og annen hver helg. Noen ganger (annen hver helg) får jeg langhelg og det er supert! Fridagene mine har jeg slappet av, sovet masse, sett serier, interiørshopping med mamma og besøkt bestemor. Jeg dro hjem til Lillehammer i dag, oi det var rart å skrive hjem “til Lillehammer”. Hehe det har ikke helt gått inn at jeg faktisk bor i egen leilighet på Lillehammer enda. I ettermiddag har jeg ryddet, vasket og skrubbet leiligheten, igjen. Det har jeg vel gjort nesten hver dag. Jeg føler det aldri blir rent. Paret som bodde her før meg har jo ikke vasket en flekk! Det er helt utrolig. Jeg har funnet tyggis i skapene, hårstrå overalt, møkkete gulv, søl/ flekker her og der. Når jeg vasket komfyren var kluten helt svart. INGENTING var vasket. De hadde lagt igjen såpe, gammel toalettbørste, håndkle og dopapir. Alt kastet jeg selvfølgelig. Toalettet har jeg vasket rundt 12 ganger, jeg tuller ikke. Når jeg vasket det for første gang, så jeg ting INGEN som nettopp har flyttet nylig inn i en leilighet burde se. Jeg skal ikke nevne det en gang. Jeg hadde egentlig lyst til å ringe et vaskefirma og sende regningen til dem. Jeg mener og syns det er ekkelt og uhøflig av dem og ikke orke å løfte fingeren når noen (som vil si meg) skal flytte inn. Den personen som kommer til å bo i denne leiligheten etter meg, kommer til å komme inn døren å se nyvaska gulv og en skinnende leilighet! 
Nå må jeg slutte å skrive så pessimistisk og klage. Jeg tenkte bare å fortelle dere det. Etter flere vask nå, så er det bedre, mye bedre. Jeg er helt uthvilt nå, og gleder meg til å dra på jobb i morgen! Nå som jeg er klar i hodet igjen og leser tilbake på innlegget litt lengre ned her. Innlegget hvor overskriften var “Grinete utslitt”. Nå tenker jeg slik “oi, ble jeg virkelig sint for det lille der?”, “var jeg virkelig så sårbar?”. Det ble nok alt for mye for meg, ikke minst for stor overgang på så kort tid. Jeg hadde aldri vært så sliten i hele mitt liv, så sliten at jeg bare eksploderte i tårer. Hm, i ettertid vil jeg beskrive det som… rart. Noe jeg aldri har opplevd før, men man lærer.
Nå er jeg helt fin igjen, jeg trengte bare masse hvile. Det går supert, jeg liker jobben min, jeg teller ned dager til lønningsdagen. Det kribler i magen bare av å tenke på at jeg skal på interiørshopping! Fine høstfarger har begynt å titte frem. Luxushair tagget meg i et bilde på instagram hvor de brukte ett av høstbildene mine jeg tok i fjor. Da måtte jeg bla tilbake i arkivet for å finne alle. Bildet over må nok være favorittbildet mitt, det er så mange fine farger i det.

På torsdag skjer det noe stort. Kan ikke vente med å fortelle dere ♥  

7 kommentarer

Siste innlegg