Planer jeg ser frem til

25.mars  –  2-døgns cruise til Kiel
Vi får nok aldri nok av båten! For et par uker siden bestilte Natalie billetter til meg og Ingus. Spontant. Hun er så snill! Natalie er så herlig. Skulle ønske jeg hadde en søster som henne! Da blir trioen samlet igjen. Jeg møtte dem begge for første gang på Kielturen jeg var på i januar. Det blir SUPERGØY å være samlet på samme båt igjen. Denne gangen må vi skåle ordentlig for Natalie, for gjett hva? Hun har blitt forlovet! Det blir bryllup i august. Jeg og Ingus skal så klart dit, gleder meg! Color Line, be prepared -we’re back! 

Natalie og meg ♥

Litt minner:

♥ 24. april  –  Danskebåten
Enda en båttur! Denne gangen drar ikke jeg og Ingus alene, men med flere i familien min (hehe, kanskje på tide å gjøre noe lovlig også, med tanke på aldersgrense). Vi drar heller ikke til Tyskland, men Danmark. Mamma fyller 40 år og hele gjengen vil på danskebåten. Jeg skjønner ikke greia. Grunnen til at jeg alltid drar på cruise til Tyskland er fordi jeg får så mange gratisbilletter jeg vil. Jeg kunne lett skaffet gratisbilletter til både mamma, Ingus og hele familien….. men neidaaa… de vil på danskebåten hvor de må betale full pris! Color Line Magic/ Fantasy er jo so mye finere og dobbel så stor som DFDS. Men, men. Det blir nok tivoli denne gangen i København regner jeg med. Det er faktisk 2 år siden jeg dro med båt til Danmark.

Noen minner fra dansketurene:  

♥ 28.april  –  Praha
Praha er en by jeg lenge har hatt lyst til å dra til. Det sies jo at det er den fineste byen i Europa, så det må jeg jo bare se! I slutten av april drar jeg og Aebykier på vår første tur sammen alene. Det var vel egentlig på tide, haha. Kun en jentetur med oss to. Vi kommer til å være der noen dager, så vi har allerede funnet ut om vi blir lei hverandre så skal vi sette oss i hvert vårt hjørne. Jeg skal blogge og Aebykier skal lese manga. Haha! Dette blir bare så bra! Se så vakkert det ser ut på bildene. Jeg skal knipse masse bilder. Jeg, Ingus og Aebykier snakket om Praha for noen dager siden. Aebykier har allerede vært der én gang, men Ingus har vært der hele 6 ganger. Aebykier fortalte først om sin opplevelse -museer, turistattraksjoner osv som hun hadde vært på. Vi satt i spenning og var så spent på hva Ingus hadde å si, kanskje han kunne komme med tips. Neida. Han syns de greiene var kjedelige, så han hadde bare festet. Hahah, som vi lo akkurat da!  


11 kommentarer

Siste innlegg