feriemodus

Hei! Nå er jeg fullt i feriemodus! Jeg legger meg til å sove når klokka er 5-6 på morgen, og står opp rundt 16 på ettermiddagen. Dette må jeg vel endre på snart. I går var jeg på en 3.dagsfest eller hva det var. Har savnet vennene mine, og fest er så og si nesten den eneste plassen jeg kan se de samlet. Tenkte jeg skulle satse på å være flink blogger i dag. Ta outfits bilder som visst nok dere liker, og hele pakka. Dessverre var jeg så sliten at det ble joggebukse og rufsete hår. Venninna mi, Borghild kom på besøk og vi hadde det kjempe gøy som alltid. Men som trøst for å være en lat blogger, har jeg ikke bedre å by på enn fire arkivbilder:

Genseren er fra NewYorker.

I dag har jeg og Borghild sett julefilm og koset oss med sjokolade. Vi sang også karaoke som vi alltid gjør. Stefaren min fikk vondt i hodet og sa vi sang surt. Han tryglet oss om å finne på noe annet, haha! Senere kom Aebykier og Frøydis på besøk til oss! Da gikk vi ut for å ake. Vi hadde konkurranse (som vanlig) om hvem som kjørte lengst og fortest. Jeg og Borghild var på lag, og jeg tror nok hele gjengen er dårlige tapere. Haha!

Aebykier er den som er den flinkeste av oss.

Her er noen klipp hvor Aebykier synger 

Det har nok blitt noen kilo ekstra  i ferien pga den utrolige gode julematen. Sykt verdt det! 

Byjenta vår, Frøydis har kommet tilbake i bygda for noen dager! Vårt lille (skumle) cookie monster 

Jeg, Borghild, Frøydis og Aebykier spilte kortspillet Games. Det er slik at man skal være på lag, og Borghild ville ikke være på lag med meg fordi jeg hadde aldri spilt det før og var sikkert dårlig. Haha, men jeg ble på lag med Frøydis. Gjett hva? Vi vant! Som sagt, er vi alle dårlige tapere så det endte med at vi kastet alle korta på hverandre. Til slutt ble det nok 52 plukk opp.

Nå er jeg sykt trøtt og vil egentlig bare legge meg. Fikk litt dårlig samvtighet for og ikke ha blogget i dag. Når jeg leste de koselig kommentarene dere legger igjen på bloggen, bare måtte jeg oppdatere litt til dere 

God natt. Vi blogges! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg