mission christmas tree

Hallo! God morgen? Det er kanskje på tide å legge seg for meg, men jeg har vært så opptatt i natt! Jeg kan starte med å fortelle hva jeg har gjort i kveld. Jeg og Aebykier tok sparken min og gikk nesten opp til fjells. Det er da en laaang oppoverbakke, men det som er SYKT GØY er å kjøre ned igjen. Da er det jeg som styrer og Aebykier sitter på. Jeg skal ikke en gang nevne hva som skjedde når vi hadde stor fart, og vi plutselig kom til en grusvei. Hehhehhe…

Et bilde av oss i kveld:

Tidligere i dag lurte mamma på om jeg ville bli med å pynte juletre. Hun fikk et raskt NEI. Jeg sa jeg var dypt skuffet over henne i år fordi hun hadde kjøpt et stygt plastikktre på Europris! FALSKT JULETRE?! Nei, vet du hva, det kunne jeg ikke tolerere. Da ble jeg så sur at jeg gikk til bestemor for å pynte hennes tre istedenfor. Haha. Til slutt måtte jeg hjem, og det stygge plastikktreet gjorde meg bare deprimert. Jeg mistet litt av julestemningen min til og med. Jeg står fast på å være tradisjonell om at man skal ha EKTE juletre, og man skal finne treet SELV å hogge det ned. 

Klokka 2 i natt tro jeg til. Jeg tok det stygge, stygge treet og kastet det ut!! Jeg erstattet det heller med et ekte. Mye finere. Ikke spørr hvor og hvordan jeg fant treet. Det kan jeg skrive en hel novelle om. Det viktigste er at vi har ekte juletre i år. Det var mye styr å ta av julelys og juletrepynt, så måtte jeg ta det på igjen. Men det er absolutt vert det! Det tok sin tid, for nå nærmer klokka seg 05 på morgen. Jeg lurer på hva mamma og stefaren min kommer til å si i morgen!

Når jeg først var i gang, kunne jeg pakke inn resten av gavene og legge dem under treet.

En koselig melding til mamma og stefaren min når de våkner i morgen 

Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av det stygge, falske juletreet, så jeg bare sette det midt på gårdsplassen. Haha.

God jul kjære lesere 

19 kommentarer

Siste innlegg