spørsmål og svar

Hei! Jeg beklager at svarene kom litt sent, men bedre sent enn aldri. Jeg ser at det er MYE dere lurer på om Enzo! Hahha, men først vil jeg bare si at jeg svarer ikke på spørsmål som er for personlige 🙂

Kan du beskrive Johan og fortelle litt om hun? 🙂
Johan er mitt spudlende søskenbarn som er full av latter og glede. Du ser henne alltid smile og er det en person som er deppa er hun den rette til å få humøret opp igjen. Hun er 11 år og elsker å danse. Hehhe ^^

Kan Enzo komme til Norge å besøke deg?
Desverre er ikke det så enkelt, men jeg kunne ønske (håper) han kan komme en dag.

Kan du noen ord på filippinsk?
Ja, men jeg vet ikke hvordan man staver ordene. 

Var det ikke stress å sminke deg hele tiden?
Helt ærlig, jo. Jeg krøllet/ bølget/ rettet håret, brukte kjole, og sminket meg hver dag for en kjekk bartender 🙂  

Snakker du engelsk med familien i filipinene?
Det var det værste med reisen. Snakke engelsk! Hahha, jeg er ikke så flink til å snakke engelsk, men det går bra så lenge de skjønner hva jeg sier. 

Hvor ofte skyper du med Enzo ?
2-5 timer daglig. Skolearbeidet har blitt mindre prioritert enn vanlig pga det. Hehhe, men det går bra. 


Har du alltid bodd i norge?
Jepp, hele mitt 15 år lange liv. 

Kan du legge ut bilder av alle innkjøpene dine?
Utrolig at jeg skriver dette, men jeg shoppet ikke så mye. Alle pengene mine gikk til Friday’s! Jeg spiste der to ganger om dagen hver dag! Siden Friday’s er på Abreeza, så er det ikke så billig + at jeg alltid hadde med noen å spanderte på. Kort sagt er svaret, nei.  

Jhef har det bredeste smilet jeg noen gang har sett 😀

Hva synes familien din om deg og enzo?
Jeg tror de var glade på våre vegne 🙂

Har du møtt familien til enzo??
Desverre fikk jeg ikke gjort det. Skulle gjerne blitt kjent med dem, men tiden gikk så fort. 

Savner du Enzo ? Og hva betydde det der Tccic??
Jeg har aldri i hele mitt liv savnet noen så mye som jeg savner Enzo. Tccic står for ”Take care ’cause I care”  

Er det vanskelig å ha en samtale med enzo, er han god i engelsk?
Han er veldig god i engelsk, så noen ganger føler jeg meg litt dum. Men det går bra, han skjønner hva jeg sier. 

Hvordan blir du så fort kjent m masse randome folk?
Jeg vil ikke akkurat kalle dem randome folk. Det er hyggelige folk som begynner å snakke med meg og wups så er vi venner.Har du vært i noen andre byen i Filippinene? Manila? Cebu?
Jeg har vært i Cebu. Det kan hende jeg har vært i noen andre byer også, men da var jeg liten. Jeg syns Davao er stort nok for meg! Hehhe. 

Var dere på mall of Asia?
Nei, fordi det ligger i Manila, men jeg har sykt lyst til å dra dit! Vedder på at jeg kommer til å rote meg bort, hehhe.  

Hvor mange kjærester har Enzo hatt? Har han snakke om noen av dem?
Vi snakker om alt og ingenting. Vi er veldig nære hverandre og forteller hverandre absolutt alt 🙂 


Er det ikke en fare for å bli blind visst du bruker slike linser som du har? Er du ikke redd for at det kan skje visst du bruker det for mye?
Jo, man kan bli blind. Jeg vet jeg er dum og jeg anbefaler virkelig IKKE sirkellinser som jeg bruker til dere lesere. Dere kan lese et innlegg jeg skrev HER.

Så du om de hadde ekte uggs i filippinene?
Jeg så Uggs, men ikke ekte. 


Kan du plisssssssssssss lege ut flere bilder av filepine for det er så UTROLIG gøy og se på dem kan kan du lage sånn del 1 og del 2 osv
Koselig å se at dere likte bloggingen min fra Filippinene. Jeg har egentlig nesten brukt opp alle bildene nå, men jeg kan stjele noen flere bilder fra stefaren min.  

På et av bildene hadde du en bokstav eller noe, så ut som en tattoo. Har du tatovering?
Nei, jeg har ikke tatovering. For å komme inn i bassenget måtte man betale (selvfølgelig..). Siden slike folk som meg liker å gå ut og inn av bassenget, siden stranden er rett ved siden av. Da fikk jeg et stempel på armen, så de skulle se at jeg hadde betalt. 


Vil du flytte dit i framtiden?
Jeg har såå lyst til å bo i nabohuset vårt som blir kalt  ”Disneyhuset” eller ”advokathuset”. Utrolig fint hus med 4 etasjer og vakre utskjæringer, best av alt -det er rosa! Livet er utrolig hardt der nede og dårlig betalt. Det har jo selvfølgelig noe å si hva du jobber som, men skal jeg tjene bra må jeg bli doktor og det vil jeg ikke. Vennene mine som jobber på Just-g får bare 286 peso daglig som er ca 40kr(!!). Drømmen er at jeg kan bo i det fine, fine, fine huset og vinne lotto 😀 

Er du og Enzo fortsatt sammen ? Du er utrolig sterk jente 🙂
Ja, det er vi, men jeg lover dere -avstandsforhold er ikke lett. Vi har bra kontakt og snakker med hverandre hver dag. Jeg gjør virkelig hva som helst for å dra en tur dit i sommerferien.. 

Hvordan var første dag i Filippinene? 
De første timene var de fleste veldig sjenerte for meg, men etterhvert så ble det bedre. Carolyn (søskenbarnet mitt) var redd meg fordi jeg var ”americano” siden jeg var så ”hvit”, haha. Jeg fikk masse god mat og tok det egentlig bare med ro siden jeg nettopp hadde kommet.   

13 kommentarer

Siste innlegg