smålei av blogg, is it time to move on?

En sommer hadde jeg bare 1001 spill i hodet, som jeg faktisk ble god til og tok skolerekorden. Alle spilte winterbells. Vi spilte det i timene (haha) pga læreren bare jaja! Gå, lek, spill, løp gjør som dere vil. Så vi endte opp med 1001 spill. Men jeg ble skikkelig hekta og slo alle sammen (mohahah).

En annen sommer var det bare pet society og farm town (spill på facebook). Som jeg også fikk ledelsen i, men så slutta jeg… så nå er det noen andre som har 1.plassen på min venneliste.

Byner jeg med noe så får jeg skikkelig konkurranseinstinkt. Foreksempel siste skoledag i 8.klasse da vi var en plass med forskjellige aktiviteter. Premien var sjokolade for hver aktivitet. Endte opp med fire sjokolader

Denne sommeren har det vært blogg som har stått i hodet mitt. Jeg har nådd målet mitt flere ganger. Først var målet 100 lesere, jeg nådde det. Så 200, 300 lesere. Til vanlig har jeg nermere 400 lesere og storfornøyd med det. Lage bloggdesign har jeg også brukt masse tid på. The problem, jeg blir fort hekta på ting.. kanskje par måneder senere er det goodbye! Så finner jeg meg noe annet morsomt.

Blogg er en dagbok for meg. Nå som skolen har startet er det… INGENTING som skjer. Jeg står opp, skolen, spiser, ser på ghost whisperer, halvtime med lekser, spiser, ghost whisperer, data, NATTA! Kjedeligt…
Skal prøve å komme rett til poenget. Byner å bli smålei av blogging. Og det er ikke designet denne gang. Glad i alle kommentarene jeg får av dere. Men har mistet en del av interessen. Er det noen som virkelig er glad i bloggen min, så skal jeg oppdatere litt. Men jeg kommer ikke til å blogge så mye som jeg har gjort. Kanskje jeg sletter bloggen? Nei, det gjør jeg ikke, da kommer jeg til å angre. En dag kommer jeg kanskje tilbake og blogger fullt, så trekker jeg meg litt tilbake, så kommer jeg tilbake igjen. Det kommer sikkert til å bli opp og ned. Fordi det er ikke mye jeg har å blogge om. Lover at jeg skal blogge når jeg har noe å blogge om! Ses om en liten stund my sweet readers! (Kommer sikkert til å blogge, men ikke så veldig ofte)

49 kommentarer

Siste innlegg