Green

Før jeg starter med det innlegget egentlig skal handle om, så måå jeg bare fortelle dere hva som skjedde i går!! Jeg føler jeg traff min soulmate! Faktis ikke tull. OK, så alle vennene mine vet hvor ekstremt stor fan jeg var av serien Ghost Whisperer tidlig i ungdomstiden min. Første gang jeg så den aller første episoden var jeg 11 år. Hovedpersonen var den vakreste Jennifer Love Hewitt som heter Melinda i serien. Fra den dagen var jeg fast bestemt på at barnet mitt skulle hete Melinda. Ikke fordi hun var mitt aller største forbilde på den tiden, men jeg hadde aldri hørt navnet før. Det var bare så vakkert! Jeg fortalte det til alle. Til og med læreren jeg hadde på den tiden. Læreren svarte med “Det kommer ikke til å skje, det er bare noe du sier akkurat nå”. Jeg husker at jeg til og med søkte på alle som hadde Melinda som navn på Nettby for så å skrive til dem at de har et nydelig navn. Haha, kjenner jeg er litt flau for den!! 
I går tok jeg som vanlig med meg Melinda på trening. Elixia har barnepass, noe som er fantastisk. Når jeg var ferdig trent og skulle hente Melinda var det et annet barn der som også hadde navnet Melinda. Jeg ble overrasket! Jeg har aldri møtt noen andre som heter Melinda. 
Moren kom like etter meg. Hun så ut som en snill person som det lyste av. Vi begynte å skravle i vei når begge hadde det samme navnet på døtrene sine. Det er ikke så mange i Norge som har det navnet. Jeg begynte å fundere på hvor hun fikk navneidén sin fra, så jeg spurte. 
Hun svarte: “….fra en tv-serie”. Jeg så på henne med store øyner og gliste. Det ble stille før vi begge sa likt “GHOST WHISPERER!!!” Vi ble SÅ glade begge to, tok like så greit en high five og lo godt! 

Jeg er blitt en skikkelig pannekake-person. Jeg EEELSKER pannekaker med frukt. I dag har jeg fri fra jobben, som betyr pannekaker til frokost og lunch. Pannekakene jeg spiser er som regel proteinpannekaker, men til lunch i dag tenkte jeg skulle prøve en ny variant. Grønne pannekaker. Jeg skulle gjerne gitt dere oppskriften, men jeg er usikker på den enda. Jeg prøvde meg bare frem med det jeg hadde. Det ble sånn delvis vellykket. Når jeg har prøvd meg frem noen ganger, deler jeg den gjerne om det er interesse. Så må jeg si at det beste jeg kan spise før jeg skal trene -det er pannekaker. 


 

5 kommentarer

Siste innlegg