Noe alle mannfolk misliker..

… IKEA. Jeg er i en slags “periode” hvor jeg skal ommøblere og bytte ut gamle ting med nye. Jeg vil ha alt nytt! Jeg vil ha en forandring! Derfor har jeg solgt og gitt bort så og si alt vi eier nesten. Da er det ingen bønn. Da ble det en IKEA-tur hvor vi fylte opp mer enn bare én handlevogn. Jeg storkoste meg! S derimot syns vel det var mest slitsomt. Jeg lo godt når jeg så alle mannfolka jeg gikk forbi som hadde lagt seg ned på utstillingssengene for å slappe av. Det er ikke noe å legge skjul på. IKEA er noe alle mannfolk misliker. Da sier jeg -happy wife, happy life! 

Slik ser det ut hos oss nå. Sofaen skal bort neste uke håper jeg. Jeg har sagt at venninnen min, B kan komme å hente den når hun har mulighet. Før jeg flyttet inn til S bodde jeg i en leilighet midt i Lillehammer sentrum. Jeg har en del møbler fra før. Da blir det ut med det gamle. Så godt med en forandring! Når jeg titter på disse bildene kom jeg plutselig på at jeg må selge/ gi bort sofabordet her også. Det passer ikke til den “nye” sofaen! Hagemøblene har vi solgt og sengen er fortsatt ute til salg. Finn-annonse HER. 

Jeg fikk øye på en dødsfin plante på IKEA. Det var én igjen. Jeg følte det var meant to be. 1m forran meg bestemmer en mann seg for å ta en brå sving, snu seg tilbake å plukke med seg den siste planten. Kunne tro han leste tankene mine og bestemte seg for å være slem! Da måtte jeg pent plukke med meg en annen plante, som ble denne:

Enda en ny falsk plante i hus. Hehe. Jeg skjønner ikke. Det må være noe med luften inni leiligheten her som gjør det umulig for levende planter å overleve. Tulipanene på bildet er faktisk ekte da. Vi fikk dem i gave. Bildet var knipset i går og i dag så lever de så vidt? Hva er galt?! Hva gjør jeg feil?

Nei det er ikke en dukke som sitter i sofaen 😉

Til tross for at vi har en leilighet på 43 kvadratmeter, syns jeg vi har klart å utnytte plassen bra. Vi har til og med en liten veranda. Utemøblene på bildet har vi nettopp solgt. Kjøperne kommer og henter dem etter ferien. Det blir godt å få litt mer space når man går ut der om sommeren. Kanskje kjøpe noe mindre også. To stoler og et lite bord holder for meg! 🙂

5 kommentarer

Siste innlegg