Promenadetur

Hei og god kveld! Jeg og Melinda sov litt lengre i dag, deilig! Vi var oppe kl 07 i går, men heldigvis lot sjefen meg sove til kl 11 i dag! Vi hivde i oss frokosten og dro ut på en promenadetur. Jeg og Aebykier var oppe sent i går og så et par episoder av barndomsserien vår, Winx. Det vekte mange gode minner<3 Noen andre som fulgte med på det? Vi var helt frelst av all magien der! 

“Melinda nå må du være fotogen på bloggbilder”. Ser rart på meg, lukker øynene…

For et nyyydelig vær! Det er så deilig å dra ut med vognen når det er slik. Har både vært ute på tur med vognen og bæreselen i dag! Hihi. Dagens trim. Eller turen går nok til Elixia om et par timer. Jeg trives så godt med treningen om dagen, og er på Elixia fem ganger i uken. Nå som jeg er nybakt mor til en liten baby er den energien jeg får ut av treningen gull verdt. 

Koselig og ha Aebykier på besøk♥

Vi var også på kjøpesenteret i dag for å kjøpe inn flere ting til dåpen. Jeg føler jeg aldri blir ferdig! Det er alltid noe ekstra som må kjøpes. Jeg har en notatbok hvor jeg skriver ned alt om dåpen. Bl.a alt vi har kjøpt til nå og pris. Det har ikke sett bra ut for lommeboka for å si det slik…. Dåpen til Melinda er en gang i livet, så man må regne med at det koster:) Denne frøkna i vognen skal bare sitte oppreist om dagen. Hun skal se og få med seg alt! I dag på kjøpesenteret var hun så oppmerksom på alt og smilte til folk som gikk forbi. Hun får masse oppmerksomhet skal jeg fortelle dere. Vet dere hva som er så naturlig for meg? Når jeg treffer på gravide kvinner/ nybakte mødre. Da er det så naturlig at man stopper og slår av en prat. Det skjer nokså ofte faktisk, det er såå trivelig! 

MEN nå dere! Nå roper Homeland på meg. Jeg kan høre stemmene til hovedkarakterene som sier jeg skal skru på Netflix. Aebykier har vært her i 24 timer og Homeland har surret i hodet mitt siden. Jeg er blitt så avhengig! Jeg hørte på radioen i sta at norske ungdommer blir så avhengig av tv-serier. Det går utover skole og søvn, så noen oppsøker hjelp. Hhohoh… jeg er glad jeg har permisjon! 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg