Nytt inn i garderoben til Melinda

Heia! Mamma var hos oss i helgen på et lite besøk. Hun hadde med en pakke til Melinda. Den første pakken hun har pakket opp selv faktisk! Hihi, det var litt spennende. Melinda pleier å være nokså hard av seg når hun finner et ark eller en bok. Da er det bare ên ting som er i hodet hennes -rive papiret opp i flere tusen biter! Hun ble litt sjenert når hun skulle pakke den opp fordi alle så på henne. Da ble hun veldig forsiktig av seg og var ikke like brutal med papiret som hun pleier å være. Hun var så søt! 
 

Med litt hjelp av pappa, så gikk det så bra ♥

Se på denne FINE dressen! Jeg har hatt den liggende fremme noen dager nå fordi den.. bare er så fin å se på! Haha… når jeg tenker meg om så er jeg litt snål på dette. Husker dere når jeg kjøpte den hvite Emmaljunga-vognen? Jeg hadde den i stua, fremfor TVn i flere uker! Den var så fin at jeg måtte se på den hele tiden. Det måtte selvfølgelig alle besøkene vi hadde også gjøre. Haha. Denne dressen er for stor nå, men om noen måneder så vil jeg tro vi kan brette den opp. Vi har byttelapp, men jeg vet den kommer til å passe perfekt til neste vinter. Jeg har nettopp kjøpt flere vinterdresser for en billig penge på en slik kjøp/salg side på facebook. Jeg syns det er så kjekt med slikt second hand. Vinterdressene jeg kjøpte ser nesten ikke ut til å være brukt og jeg betalte nesten ingenting for dem! Thumbs up!! 

Se på denne ullkjolen! Eeelsker den. 

Nå er det like før vi går ut døren og skal på visning igjen. Jada, vi er fortsatt på jakt. Jeg begynner å gå ganske så lei nå for å være ærlig. Det tar tid jeg heller kunne brukt på noe annet. Nå har det dukket opp et hus jeg syns er ganske aktuelt. Stort, hvitt hus med stor hage, fontene og fint oppusset innenfor vår prisklasse. Det høres jo ut som et palass når jeg beskriver det! Eller slott som svigerfaren min kalte det nå i sta. Haha, men ja det er veldig fint! Selvfølgelig er det noen ulemper. Bl.a at det ikke er i Lillehammer der vi vil være, men lengre ut på landet. Det er ikke dit vi skal på visning akkurat nå. Det er en sentral leilighet i Lillehammer. Denne har S større interesse for enn meg. Det er ikke lett dette her, og det er ikke lett å bli enige. Vi får se hvordan det går:-) Jeg krysser fingrene for at vi snart er i mål! Blogges ♥   

7 kommentarer

Siste innlegg