INNKJØP FRA LILLEHAMMER

Hei! Beklager igjen, og igjen for at jeg ikke blogga i går. Dere er sikkert lei av å høre den setningen fra meg, men denne gangen har jeg en grunn. Jeg var på Lillehammer, ble vekt sykt tidlig. Rakk bare og ha på meg klær og hoppe inn i bilen og fikse meg der. Så om dere så ei jente som ligna på huldra på Strandtorget i går, så var det ikke meg! Haha, bursdagsfeiring var det også. Så møtte jeg Marius igjen, har ikke sett han på 2-3 år, så det var morsomt (ble kjent med han, når han var dritings så sminka jeg han. Til slutt sovna han, ooog la oss si at han våkna neste morgen med rosa negler).

Innkjøpene:


H&M


DNA


H&M


H&M. Haha har ikke kjøpt meg høyhæla sko på over 2 år! Føler meg mest komfortabel med uggs eller converse. Kommer vel til å bli brukt en del når jeg er hos pappa i Særp.


H&M        Hva likte du best av innkjøpene, hva gjorde du i går? foresten:

Når vi kom hjem i går når klokka var 1-2 tiden på natta. Så var jeg, søskenbarnet mitt og stefaren min ute og så i stjerneteleskopet. Det er på denne tida Jupiter er så nærme Jorda som det går an. Vi så fire månene til Jupiter også, hah stefaren min er interessert i sånt verdensrom, så han har litt peiling.

56 kommentarer

Siste innlegg