Svar på spørsmålsrunde

Hva ønsker du deg til jul :)?
Vet du hva? Jeg har alt jeg! Jeg har så masse klær, sko… og interiør er ikke noe som interesserer meg så masse nå. Det er noe jeg ønsker meg. Jeg ønsker meg to flybilletter til et eller annet land (…så lenge det ikke er til Norge, Sverige eller Danmark). Dette er noe jeg så klart ikke kommer til å få, men det er et ønske. Hihi. Kanskje penger? Jeg holder på å spare opp til AFF-kurset jeg så gjerne vil gå! 

Beste maten du vet?
Maaat<3<3<3 Åhh, jeg kunne skrevet flere A4 sider om hvor mye jeg elsker mat. Jeg elsker alt.. som ikke har med SJØMAT å gjøre. Blæh. Favoritten min er Jack Daniels Pork Chop hos TGI Fridays Abreeza i Filippinene. Jeg spiste det hver dag! Dumt de ikke har det i Norge. Ellers er jeg stor, stor, stooor fan av hamburger og pizza! Hamburger og pizza er jeg sikker på smaker bedre enn himmelen!      

Hvorfor bruker du sirkel linser?? Og ikke vanlige??
Resultatet av sirkellinser gjør så øynene dine ser mye større ut. Jeg har begynt å bruke vanlige linser nokså ofte nå, men av og til går jeg for sirkellinser. Jeg liker å variere både farger og størrelser. Neste gang jeg er på Nordby i Sverige skal det bli et heftig innkjøp av (vanlige) linser i mange forskjellige farger! Det blir gøy:)

Brune sirkellinser fra serien “Super Angels Series”. Les mer om dem i DETTE innlegget.

Trener du mye?
Neei… men jeg prøver å bli flinkere til det! Det er viktig å være i god form! 

Favoritt butikk i utlandet?
Helt klart billigkjeden, Forever 21!  

Kan du begynne å svare på mail og kommentarer?
JAAAA det skal og må jeg! Fra og med nuu. 

Når skal du til Filippinene igjen?
Pappa skal dit mest sannsynlig i februar. Jeg har fått en invitasjon som jeg så gjeeerne vil si ja til! Han blir der i to uker. Tenk å være i et tropisk land når det er februar i Norge!! Nå har jeg nettopp skaffet meg jobb, så det blir litt dumt å ta seg fri siden jeg vil gjøre det bra på jobben jeg har nå.  

Hva har du tenkt til å gjøre videre nå siden du ikke går på skolen lenger?
Jobbe, blogge, leve livet og ta det heeelt med ro til helvete starter på høsten igjen. Jeg kommer til å gå service og samferdsel. Sette meg tilbake på skolebenken er ikke noe jeg gleder meg til. Har aldri likt skole, og det kommer jeg aldri til å gjøre. Den instillingen har jeg alltid hatt, desverre, men slik er jeg bare.

Hvem var det du kysset på det bildet du la ut? Er det kjæresten din?
Vet dere hva? Jeg syns det er sååå morsomt å gjøre dere nyskjerrige! Haha! Det kommer dere aaaaldri til å få vite akkurat nå. Jeg er ikke i noe forhold med noen 🙂 

Tips til en nettside hvor man kan se på serier gratis uten å måtte registrere bruker?
Jeg pleier å bruke free-tv-video-online.me og watchseries.to. På slike nettsteder hvor du ser filmer/ serier er det ofte virus, så et bra virusprogram slår ikke feil. Sier også i fra på forhånd at det kan dukke opp noen upassende pop-up reklamer. 

Hvilken jobb har du?
Jeg er servitrise på kina restauranten:)

Hva heter moren din?
Ligaya. 


Hadde du kjøpt mac om du ikke hadde blogg?
Nei, det hadde jeg aldri kommet til å gjort. Viss jeg ikke hadde blogg, hadde jeg aldri kjøpt meg verken pc eller mac. Da hadde jeg klart meg veldig fint med iphone. 


Er du stille når du er på fest?
Nei det er jeg ikke! Det er veldig sjeldent jeg er den som er stille på fest! Viss jeg først er stille kan det hende jeg føler meg ubekvem på et vis.  

Kunne du tenkt deg å opperert deg, altså plastisk kirurgi? Evt hvor på kroppen?
Nå skal jeg være helt ærlig. Hadde jeg hatt ekstra penger i lomma så hadde jeg helt sikkert gjort det. Det blir kanskje når jeg en vakker dag blir rik! Akkurat nå har jeg en instilling hvor jeg ikke vil kaste bort penger på noe som ikke er viktig. “Evt hvor på kroppen?”. Jeg føler jeg klager og sutrer over meg selv om jeg skal dele ting jeg ikke er fornøyd med mitt eget utseende. Det skal jeg spare dere for:) 

Hvor lenge har du blogget? ikke bare denne bloggen men også andre eventuelle blogger.
5 år! Som en fersk og liten 8.klassing startet jeg bloggen “heycutie.blogg.no”. Deretter ble det “c4ro.blogg.no”. Nå blogger jeg på “caroiz.blogg.no” som jeg har hatt oppe siden mai 2010, 4 år! 

8 kommentarer

Siste innlegg