Kinofilmer

Spørsmålsrunde pågår HER

Jackass: Bad Grandpa: Johnny Knoxville forkler seg som den 86-årige, småperverse Jackass-rollefiguren Irving Zisman. Med det åtte år gamle barnebarnet, Billy på slep, legger Irving ut på tidenes pinligste roadtrip gjennom USA. Alt filmes med skjult kamera, som tar Jackass-galskapen til nye, uante høyder. Underveis på reisen introduserer Irving det unge barnebarnet sitt for høyst upassende folk, steder og situasjoner. Duoen støter blant annet på mannlige strippere, begravelser, motorsykkelgjenger og mengder av intetanende vanlige borgere som ikke aner at de blir filmet.

Min mening: Det er alltid gøy når folk blir narret helt trill rundt på skjult kamera! Jeg syns mange scener var morsomme i filmen. Jeg holdt på å knekke da de hadde meldt seg på en skjønnhetskonkurranse. Det er gøy å tulle med folk, men det fins en grense. Jeg syns det var utrolig frekt når de begynte å tulle i en begravelse. Hadde jeg vært i den begravelsen hadde jeg blitt kjempe sur og saksøkt dem. Syns heller ikke det var noe gøy å se på. Terningkast 4.
 

Gravity: To astronauter forsøker desperat å returnere til jorda etter at romskipet deres skades og fortsetter uten styremuligheter inn i det ukjente. Bullock spiller Dr. Ryan Stone, en brilliant ingeniør som er ute på sin første ferd i verdensrommet. Med seg har hun den mer rutinerte astronauten Matt Kowalski. I løpet av noe de trodde skulle bli en rutinemessig øvelse inntreffer det katastrofale at fartøyet skades. Med et ødelagt romskip overlates de to til seg selv, på vei inn i det store sorte mørket. Den øredøvende stillheten de opplever overbeviser dem om at de har mistet alt, både kontakten med jordkloden og enhver sjanse til å bli reddet. Når frykten endres til panikk, spiser hvert eneste gisp etter luft av det lille de har igjen av oksygen.

Min mening: Dette er et godt eksempel på en film man enten elsker eller hater! Jeg har gledet meg lenge til å se denne filmen, spesielt siden Sandra Bullock er med! Jeg hadde store forventninger, iallefall siden George Clooney var med også. Filming, vinkler, lyd og redigering var helt knallbra. Ingenting å klage på der. Nesten så man tror de faktisk har dratt til verdensrommet for å filme denne filmen. Jeg vet det høres som en stor konflikt når romskipet er skadet og de har problemer med å komme seg hjem, men jeg syns handlingen og konflikten var helt dødt. Det skjer ikke noe som fikk meg til å si “WOW!”, om dere skjønner. Filmen trengte mer action! Jeg syns heller ikke en film blir så spennende med kun én karakter gjennom nesten hele filmen. Det blir ikke en dialog med kun én karakter, med mindre karakteren snakker til seg selv. Som sagt er dette en film man elsker, eller hater. Jeg likte den ikke og ble skuffet. Terningkast 3.

8 kommentarer

Siste innlegg