Gårsdagen

Spørsmålsrunde pågår HER

I går på bursdagen min var jeg på Lillehammer sammen med Ingrid. Der møtte vi Aebykier og to av tantene mine. Det var nesten så jeg forsov meg (som vanlig). Måtte stresse litt ekstra siden jeg måtte rekke en buss. Mamma var veldig søt som ga meg roser, muffins med lys og ballonger! Hun hadde til og med dekorert med ballonger utenfor huset vårt, hihi! 
Heldigvis rakk jeg bussen! Ingrid var usikker hvor hun skulle gå på bussen. Når jeg fortalte hvor hun skulle gå på bussen, måtte hun løpe 1 km på bare noen minutter for å rekke bussen! Skal love dere at hun var andpusten når hun kom frem! I dag tidlig ble jeg vekket av at bestemor som sto på døren med kake og gave til meg! Føler meg så heldig. Nå er jeg hos Aebykier, og nå har jeg spist enda mer kake. Favoritten min, oreokake! Fikk også en veldig praktisk gave fra henne! 🙂

Se hva Anh postet på facebookveggen min! Haha. Stygge snapchat bilder, haha!

Jeg og Ingrid kjøpte kinobilletten 4 timer før filmen skulle spilles i redsel om at det skulle bli utsolgt. Haha. 

Vi gikk også veldig mye rundt.

Det å gå inn på Strandtorget kun for å titte litt rundt fungerer ikke bra. Alltid noen handleposer som blir med oss hjem.

Jeg føler smerten til Ingrid. Hun prøvde noen sko og ble forelsket, men så hadde hun ikke råd til dem.

Svarte Dr. Martens. Selv har jeg noen i rosa, hehe!

Her har vi dagens stjernebilde! Hahahha. Dette uttrykket ligner så på denne “-.-” smileyen, haha!

Vi så to filmer på kino. Gravity og Jackass: Bad Grandpa. Skal lage et eget innlegg om hva jeg syns om filmene. Jeg har lenge hatt lyst til å se Gravity siden jeg er stor fan av Sandra Bullock. Må nok si jeg ble litt skuffet av filmen siden jeg hadde store forventninger. På slutten av kvelden var kjolen min helt dekket av sjokolade. Det er så typisk meg! Når jeg spiser får jeg alltid mat i trynet og klarer å søle på klærne mine. Klarte å miste popcornet mitt på gulvet. Ikke hele, men noe av det. Typisk.

Etter filmene fikk vi veldig god tid. Bussen vår hjem gikk ikke før halv ett på natten, så vi gikk rundt å vindushoppet. En kveldstur i parken ble det også! 🙂

Ingrid viser hvordan man bruker en blomsterkrans. Haha.

Vi kjøpte oss en blomsterkrans hver. Elsker den!

Så dro vi på photoshoot for å få den kjente fotografen Nigel Barker til å ta bilder av oss. Tulla. Selvutølser på handikaptoalett.

På bussenturen tilbake satt vi ved siden av to gutter. Snakket med dem hele veien hjem. Hadde noe til felles med en av dem. Vi snakket om Jennifer Love Hewitt og Ghost Whisperer! Begynner jeg å snakke om det temaet blir jeg så ivrig og tar helt av! Haha.

På Lillehammer møtte vi Aebykier og to av tantene mine.

Jeg har hatt en fin dag, men dagen min ble 100 ganger bedre da noen lesere kom bort og gratulerte meg med dagen. Tusen takk! Jeg ble så glad. Skryter så mye av dere til vennene mine om hvor glad jeg er for å ha akkurat DERE til å lese bloggen min ♥

TUSEN TAKK FOR ALLE GRATULASJONER ♥ ♥ ♥

8 kommentarer

Siste innlegg