malin svarer på spørsmålsrunden

Heihei, Malin her! I øyeblikket ligger Caro antageligvis å drar seg i sengen som den late personen hun er, og da fikk jeg anledning til å gjesteblogge for henne. Hun har hatt en spørsmålsrunde gående, der jeg har fått som oppgave å svare på spørsmålene fra dere. Denne gangen blir det nok ikke på video, ettersom det ikke er så veldig lenge siden jeg stod opp eller, hehe. Kan tørre å påstå at jeg vet way to much men velger denne gangen å være litt snill. Noen som spurte om jeg kunne si noen funfacts, men det har jeg gjort tidligere, så det kan dere lese HER.

Hva syntes du om Caro første gang du møtte henne?
Første gang jeg møtte Caro var vel i 6-7 klasse, og jeg dannet meg ikke noen særlig mening om henne. Hun var fra Kvam, og jeg fra Vinstra, og derfor hadde vi heller ikke så mye med hverandre å gjøre. Derimot når vi startet på ungdomsskolen sammen, ble ting litt annerledes. Caro var en jævla berte. Nesten ingen fikk gi henne en klem i tilfelle vi kunne komme til å ødelegge den store ballen hun hadde på hodet, som hun på den tiden kalte en frisyre. Likevel ble vi en lett match, og har vært venner siden da.

The funnies picture of her? 

Åjada, jenta mi er så fin så, hehe

Er hun foreska/ hatt kjæreste de 4 siste årene?
Ja, hun har hatt kjæreste, og dere husker vel kanskje Enzo? I øyeblikket så er det vel eneste jeg kan si er love is in the air 

Har dere noen gang kranglet? Har dere noen gang kranglet om en gutt? 
Ja, kranglet har vi, men heldigvis er det ingenting som har hold på så veldig lenge, og vi blir fort venner igjen. Om en gutt har vi aldri kranglet. Vi holder oss for gode til å gå etter en gutt den andre liker.

Hvor mye klær han hun? 
Hun er nok den jeg kjenner med mest klær, og det er ikke akkurat lite. Hun eier nok mere klær en gjennomsnittet. 

Er Caro jomfru? Hvor mange har hun hatt sex med? Hadde hun sex med Enzo? 
Nei, Caro er ikke jomfru om det kom som noen overaskelse på dere. Men hun har heller ikke hatt sex med ett så stort antall at det er noe å bemerke. Hun hadde heller ikke sex med Enzo når hun var i Fillipinene. Hvor mange føler jeg ikke at jeg har rett til å legge ut om, men det er mindre en det man kan telle på en hånd.

Hvor mye er du og Caro sammen?
Jeg og Caro henger sammen hver dag på skolen så lenge begge to er der. Ellers er vi begge to noen usosiale faen og har ikke så mye kontakt med folk i helgene, men var jo faktisk hos henne på Kvam forrige helg.

Hvordan er Caro når hun er full? Kliner hun på fest?  
Hun er som oftest veldig livlig, og er ikke av de som sitter rolig i en sofa og ikke gjør så mye ut av seg. Det er vel ingen av oss egentlig. Å ja, hun har klinet på fest.

Når begynte Caro og drikke, og får hun lov av foreldrene?
Det er vel 1-2 år siden, da de fleste på alderen vår begynner å drikke. Hun har vel ikke direkte lov av foreldrene, for tror ikke det er noen som liker at ungene deres drikker når de er unge, men de nekter henne ikke å dra på fest. 

Hvordan er hun som menneske?
Hun er vel egenlig en person som bare er snill og go, og vil ingen vondt. En fantastisk veninne når du trenger det, og stiller opp når du trenger en jentekveld for å få noe annet å tenke på. Men hun har også tendenser til å være både egoisisk og frekk, men er vel ikke bare gode sider ved alle. I tillegg er hun også både dum og smart på samme tid. Hun kan vel egentlig ganske mye, men mange ganger kan man lure på om det finnes noe der. Må bare vise det litt oftere. Men jeg ville ikke endret noe ved henne!

Har hun kontakt med Enzo? Når hun reiser til Filipinene igen kommer hun til og være med Enzo da, tror du?
Hun har nok ikke den kontakten med Enzo lenger, nei, og når hun reiser til Filipinene er det vel ikke umulig at hun kommer til å møte han, men tror ikke de kommer til å henge sammen på samme måte som sist hun var nedover.

Syntes dere Kvam er ett øde sted? Jobbet Caro på Sinclair i Kvam?
Haha, ja! Vi er nok to personen som liker oss best i byen, og Kvam er ikke akuratt det største stedet, og heller ikke det største tettstedet i bygda. Blir like overrakset da jeg går ute og bemerker meg at det faktisk finnes noen hus her. Caro jobbet også på Sinclair i fjord sommer.

Hva har dere til felles?
Vi elsker å pynte oss, og begge har ekstremt stor kjærlighet for Jeffery Campbells skoene. Hver gang en av oss bruker skoene i ett antrekk kan vi ikke dy oss annet enn å påpeke hvor nydelige de er. Vi er begge to også ekstremt spontane og bestemmer vi oss for noe, så gjør vi det. Når vi stakk til Oslo var det bare ett spontant påfunn da vi møttes i gangen på skolen. Men er også mange andre småting som gjør at vi er såppas gode venner som det vi er.

Bruker hun bombshell-bh?
Er jo ikke så uvanlig nå til dags, og hun gjør nok det. Men det er ikke sånn at hun har noe behov for det akuratt.

Hvor mange ganger har dere vært på konfirmasjons leir sammen?
Kun en gang sammen, men Caro har vært der to ganger. Men vi har vært på opplegg som er knyttet til det sammen flere ganger.

Liker du hvordan hun sminker seg?
Caro sminker seg som alle andre, men det er vel vippene og linsene som gjør at hun vekker litt oppsikt. Men det er liksom det som gjør at Caro blir Caro. Så kan vel si jeg liker det.

Deres beste minner sammen?
Vi har gjort så ekstremt mye, så det blir vanskelig å velge det beste. Men kan vel nevne den dagen vi skulket skolen og reiste til Oslo for å se JB sin gratiskonsert. Var helt vilt. Vi har også veldig mange små minner og kunne ikke vært uten dem.

Det var nokså noen spørsmål som var mere rettet til meg, men valgte og ikke ta dem med. Da kan dere istede besøke min blogg som dere finner HER, så kanskje har jeg en spørsmålsrunde selv i kommende fremtid. Håper også dere ble fornøyd med svarene mine.

9 kommentarer
  1. hun er 16 år, har blogga i mange år.. jeg kan ikke huske at hun har hatt noen ordentlig kjæreste i gjennom denne tiden, derfor syntes jeg det er utrolig rart at hun har ligget med 1-5 gutter?
   trodde virkelig ikke at carolyn var typen som lå med folk hun ikke var sammen med, eller kunne si at hun elska? ;o forvirra her..

  2. Til den anonyme: Hvem har vel ikke one-nightstands? Er du full nok så kan du gjøre mye rart 🙂

  3. er ikke alle som har one-nightstnds da… trudde ikke hun var typen som gjorde sånt.. første gangen er veldig spesielle for veldig mange, og at det da er en random person hadde jeg ikke trudd om hun.

  4. Det kan være, men tingen er, hvem er ikke dum nok til one night stands? Det kan skje den beste, for og si det sånn 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg