Noe å vokse i

For en helt perfekt helg vi har hatt! Vi har nemlig feiret bursdagen til Melinda på Kvam. Vi har ikke det største huset, men jammen fikk vi stappet det fult med godt over 20 personer. Vi serverte julemat -julepølser, kjøttkaker, ribbe… ja alt godt du kan tenke deg! Til barna hadde jeg ordnet skattejakt. Det var godt tatt i mot og tydeligvis veldig gøy! Det har kommet masse snø, så da var det selvføgelig aking også for barna! Jeg har knipset masse bilder, så kanskje jeg viser noen av dem bloggen senere.

Dette var en bursdagsfeiring for Melinda, men vi kan si at det var “i parantes” en feiring for min og S sin bursdag også. Jeg har bursdag neste uke, og S hadde sin for ikke så lenge siden. Jeg fikk en så fin gave som rørte meg til tårer. Melinda fikk så masse gaver! Jeg har ikke sett noe lignende før. Hvordan kan én person få SÅ mange gaver som henne?! Jeg må bare vise dere noen gavene hun har fått etterhvert! 

Se på denne fine utedressen hun fikk av søskenbarnet mitt, Aebykier. Aebykier er jo fadderen til Melinda forresten♥ Det er en utebukse og en utejakke. Kan vel godt si at det er litt for stort enda? Det er så fint. Da har hun noe å vokse i<3 Jeg syns det bare er veldig bra jeg! I dag kjørte vi akebrett forresten. Hun syns det var så gøy!! Hun, lo og lo mens vi kjørte ned. Det var selvfølgelig kjempe gøy for oss også. Fin tid dette her!
 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg