kvinnelig sikkerhet

Innlegget er i samarbeid med Enklereliv.no

Alle har rett til å føle seg trygge, og i samarbeid med Enklereliv.no har jeg mottat HIT personalarm (voldtektsalarm). Jeg syns at alle jenter burde ha en alarm bærende med seg, i alle fall i byene. Den er ikke tung, heller ikke stor og ikke dyr. Dere kan kjøpe den hos enklereliv.no for 149kr. Dette kan også være et julegavetips! 

Hvordan denne fungerer står veldig godt foklart på hjemmesiden: ”Hit personalarm kombinerer det mange gjør – holde hardt om nøkler når man føler seg utrygg med en utrolig lydsterk alarm. Alarmen henges på ditt nøkkelknippe slik at den alltid er tilgjengelig. Den kan enten brukes som en vanlig personalarm som kan utløses med én hånd, eller du kan vippe din vanlige husnøkkel i posisjon slik at den stikker fram og ut av alarmen. Skulle du bli overfalt kan du dermed forsvare deg med en voldsom lyd og med din egen spisse nøkkel. Overraskelsen kan være nok til å avverge, og gi deg nok tid til å komme deg unna. Nøkkelen gjør det også veldig vanskelig for en overgriper å stenge for lyden med hånden sin.”

Viss dere ser på denne reklamevideoen er det veldig godt forklart.

Link til alarmen HER

Du trykker på denne knappen. Noe som er bra er at den er flat, så det går ikke an å trykke på den med et uhell. Lyden er utrolig høy, så noen må høre dette!

(Den bruker fire knappebatterier som medfølger og som er enkle å bytte.)

14 kommentarer

Siste innlegg