HALLOWEEN OUTFIT

I går var jeg en zombie prinsesse! Håper jeg ikke skremmer bort alle leserene mine da, neida haha. Det var ingen som klarte å gjette hva jeg var i går. Utenom ei, men hun var jo der selv og så meg. Så det teller ikke.

Jeg hadde tidenes største hår! 100% ekte, ikke extensions eller parykk. Den lille søte krona mi fikk jeg av søskenbarnet mitt. Barne avdelinga på lindex, jihu ♥. Jeg sminka også øyene mine støre (fant en video på youtube). Bare at jeg bytta ut alt ”den fine sminka” med nille produkter. Haha funka jo, men skulle hatt store linser.

Var så rotete bakgrunn at jeg redigerte den i photoshop :))

Overraskende at sminka holdte hele kvelden! Når det til og med var nille produkter.

Mitt nydelige spindelvev, ekte altså, ikke bomull. Neida tulla. Dette var en stor hvit T-skjorte, men jeg rev den opp. Og fikk hjelp av min kjære bestemor til å feste edderkoppene.

Målet mitt hver halloween fest er jo å være kreativ. Jeg tenker alltid at jeg må være noe de andre ikke er. Det var også premiering av beste kostyme. Jeg vant ikke, men det gjør ikke noe. Kan godt legge ut bilde av vinnerene om jeg finner det på nettet. Hva syns du om kostymet mitt, liker du å kle deg ut?

41 kommentarer

Siste innlegg