Melinda tester: Nan pro 4

I samarbeid med Smartson er Melinda testpilot for NAN Pro 4. Hvor heldig er ikke hun som får teste ut det hun liker aller best å drikke -NAN. Det var ingen tvil -denne var fantastisk. Jeg lager alltid 210 ml som hun får etter frokost og kveldsmat. Selv om hun har spist seg så mett på mat, drikker hun opp all melken for det jo såå godt. Det er ikke snakk om å kaste bort 1 ml. Haha. Jeg er glad hun drikker såpass mye melk. Det inneholder så mye bra! NAN Pro 4 er laget av kumelk og er spesielt tilpasset det Melinda trenger av gode vitaminer og mineraler. Visste dere forresten at jernbehovet hos små barn er for eksempel seks ganger høyere per kg kroppsvekt enn hos voksne?!
 

NAN Pro 4 kan brukes av barn fra 15 mnd. Jeg syns lille Melinda vokser så fort. Hun er jo allerede 1 1/2 år. Hjelp, stopp tiden!!

Melken kan tilberedes varm eller kald. Jeg tilbereder den varm siden Melinda liker det best. Eller hun liker den både varm og kald, men jeg føler det blir litt ekstra kos med varm melk. Hehe. Anvisningen viser hva som er riktig mengde pulver. Den er viktig å følge. Som alle andre NAN-pakker følger det med en måleskje:-) En forskjell fra NAN 3 og 4 er konsistensen. Jeg syns den er mye bedre på 4. Tommel opp 🙂

Vi er veldig fornøyde med NAN Pro 4. Ingenting vondt å si om den, så da gir vi den tommel opp og et bredt gliiiis. Denne kommer vi til å kjøpe fremover:-)

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg