Paradise Island

 

Vi brukte en dag på Paradise Island før vi dro til Boracay. Dette stedet er rett ved der vi bor. Kun en kort biltur + enda kortere båttur. Her er det ingen/ veldig få turister. Det liker jeg! Det er som regel familier som samler seg for å spise og ha det koselig mens barna bader. Det syns jeg er så koselig ♥

Vår søte, lille, liverpool supporter. Jeg er sikker på at dette blir en fotballjente. Når pappaen er veldig fotballinteressert og hun løper stadig rundt å roper “BALL!!!”. Da løper hun etter og sparker. Dette blir aldri kjedelig. Hehe.

Min familie<3 Så glad for å bli brun i ansiktet, men etter jeg fikk se dette bilde måtte jeg fort finne et speil og dobbeltsjekke. Jada, flassingen i panna hadde allerede startet… 

Dette stedet forandrer seg for hver gang jeg er her. Nå var det blitt utrolig langgrunt, noe det ikke var før. Vi var her veldig mye før da jeg var yngre. Før det ble poppulært å dra hit. Jeg husker så godt når jeg sto på land og kunne se Nemo og vennene hans svømme så nærme. Jeg husker også at jeg så en slange her som var rundt 1m ca. Det er lenge siden, glad jeg ikke var så redd slanger før. Det er selvfølgelig ikke slik nå!

Melinda og søskenbarnet mitt, Johan. Den dama her er rett og slett rå! Jeg digger henne! Hun er så omtenksom og utadvendt Forrige gang jeg var i Filippinene var jeg tidlig i svangerskapet og var veldig dårlig. Eller det var jeg hele graviditeten, men den jenta her tok så godt vare på meg. Jeg var ikke i stand til å forlate huset, men hun holdt meg med selskap og ga meg mat om jeg skulle få lyst på det. 

Etter en dag på stranden var det godt å slappe av litt hjemme, men vi klarer aldri å sitte i ro for lenge! Det kan man gjøre hjemme. Haha. Melinda elsker å være på kjøpesenter (det gjør forsåvidt mammaen også.. hehe). Favoritt-kjøpesenteret vårt ligger bare rett over veien. Mange gode restauranter, spillehall og kino var der også. Da kan dere gjette hvor ofte vi var der, he he. Hver dag… med mindre vi var på Boracay eller Pearl Farm. Det er så fint for barna her også. Problemet er bare at det er for mye. Melinda ville jo aldri dra igjen, til og med når hun var så trøtt. Måtte bare leke liiitt til med de andre barna.

Når jeg skoshopper! <3 <3

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg