ATV off road in Boracay

Hei fra Boracay!! Vi ankom denne fine øya i går, men vi har allerede gjort så mye at jeg vet ikke hvor jeg skal starte! Vi måtte ta to fly for å komme hit. Når vi skulle ta første fly fra Davao, så ble hele flyplassen helt mørk før vi skulle sjekke inn. Jeg fikk jo de villeste tanker i hodet siden jeg har sett for mye film. Jeg sa til S med en gang: “OK vi må ha en plan i tilfelle noe skyting skulle starte nå!” Haha, det gikk bra altså. Det tok faktisk en stund før de fikk på strømmen, så vi gikk da rundt i mørket og så ut som noen spørsmålstegn. Bra ingen så noe. Når vi ankom flyplassen i Caticlan/ Boracay, eller skal jeg si rullebanen. Da ble vi hentet med buss når vi gikk av flyet som kjørte oss videre til selve flyplassen som var 10 min unna ca. Da sto en ivrig person med stort skilt fra hotellet som skulle ta oss i mot. Vi var de eneste fra det hotellet, som forresten heter COAST. Det nyeste hotellet på hele Boracay. To ansatte hadde blitt sendt fra hotellet for å hente oss. Jeg har aldri sett på makan til service! Jeg følte meg faktisk litt som en kjendis, haha. Det var så mange som ventet på å ta oss i mot! To hentet oss fra flyplassen for så å kjøre oss til båten. Ene kjørte bil, og den andre sin jobb var å ønske oss velkommen til Boracay og rett og slett snakke med oss. Videre ble vi overført til en speedbåt hvor vi ble møtt av to nye. Alle var så imøtekommende! Når vi hadde ankommet selve Boracay, ble vi IGJEN møtt av to nye som skulle kjøre oss så nærme hotellet det gikk an. Hotellet ligger midt på stranden, så det er ikke mulig å kjøre helt inntil. Vi kjørte så nærme som mulig og måtte gå de siste 3 minuttene. Det var ingenting, men det var så klart veldig varmt. Boracay er kjent for å være en veldig varm plass. Der vi ble slept av ventet det igjen en til ansatt fra hotellet som skulle følge oss de siste meterene. Ved inngangen ble vi møtt av blide resepsjonister og velkomstdrink. Dette ble veldig langt og kanskje litt rotete, men vi møtte iallefall ganske mange på den korte turen! Hehe. Vi ble fulgt hver cm og det er så mye bedre enn å prøve å finne frem selv. Syns jeg da. Alt dette helt gratis! Ikke rart det så og si ikke finnes dårlig feedback hos dem.
Frokosten på dette hotellet er ulikt alt annet jeg har sett! Det er skikkelig kult. Alt er i beach-style og maten? HIMMELSK. Her snakker vi nystekt pizza til frokost, og annerledes retter. Det var dårlig forklart fordi jeg ikke kan navnet på alt dette. Hehe. Jeg tror jeg heller skal knipse noen bilder! 

Første dagen, som vil si i går, var vi litt slitne siden vi hadde reist hele natten. Men altså! Man kan jo ikke ligge å sole seg hele dagen når man ser listen over aktiviteter på denne øya. Jeg har lyst til å gjøre ALT! I går valgte vi å kjøre ATV off road. Jeg hadde aldri gjort det før, så jeg var litt skeptisk. Spesielt med tanke på at jeg hater å kjøre bil (det er derfor jeg ikke har lappen). Dette her, det var DRITGØY! Jeg vil gjøre det igjen!
 

Vi kjørte til en privatstrand. Der hadde vi en pause på 20 min ca? Eller det skulle være det, men guiden vår var så snill, så jeg tror vi var der litt lengre enn tiden. Hehe. Livet er så himla bra nå!! Kjøre rundt i ATV, bade, kjøre videre…

Vi er utrolig fornøyd med hotellet vi bor på nå. Boracay har 3 stasjoner i seg. Stasjon 1 holder backpackere til. Stasjon 2 (her er vi nå), her er White Beach, som vi bor på. White Beach er en 4 km lang strand med kun hvit puddersand. Det ligger vel i navnet, hehe. Det er også den lengste hvite stranden i Asia. Bildet rett over her er ikke White Beach. Stasjon 2 har en utrolig flott strandpromenade med masse liv. Stasjon 3 er det ganske rolig og fint. Dyre eksklusive hoteller.
Vi skal kun bo på COAST hotellet til i morgen. Da flytter vi opp til stasjon 3 på et helt vilt hotell som heter Shangri-La. Jeg har bodd på mange fine hoteller, men det hotellet tror jeg kommer til å ta kaka. Det har jeg skyhøye forventninger til! Flere har spurt hvor vi skal etter vi drar fra Coast i morgen, da har vi sagt Shangri-La. Absolutt alle har fått hakeslepp. Og alle sier “very expensive” “most expensive hotel in Boracay!!”. Ja, det er sinnsykt dyrt der og vi er smågale som har bestilt oss et slikt hotell. Før vi velger hotell er vi veldig flinke på research. Vi bruker flere timer, dager på å velge hotell. Vet dere hva? Vi har ikke klart å funnet EN negativ kommentar på internett om Shangri-La hotellet. Det er første gangen også! Det scorer fullt på alt. Forventningene er store til morgendagen. Jeg gleder meg!:-D 

3 kommentarer

Siste innlegg