Dette er paradis!!

HEI FRA FILIPPINENE!!

Plutselig dukker jeg opp på bloggen igjen, og da er jeg jammen meg på andre siden av jordkloden! Så… vi har altså reist 27 timer med en 1-åring, tre fly, to mellomlandinger og fredag kunne jeg og S juble i taket for at den lange reisen endelig var over. Eller vi skal jo tilbake, men det orker vi ikke å tenke på enda! Dette er skikkelig stas fordi alle har gledet seg til å treffe Melinda for første gang. Ikke bare Melinda, men Steinar også! Superkort fortalt: Jeg er halvt filippinsk, min mor er fra her og jeg har stor familie. Mange søskenbarn, tanter, onkler og bestemor. Jeg kan ikke språket, så det meste går i engelsk, kropsspråk og miming. Hehe.

Akkurat nå har jeg fortsatt jetlag. Fremfor meg akkurat nå har jeg en herlig utsikt mot bassenget, havet, hvit sand og ja.. dere kan tenke dere! Jeg koser meg så innmari og ALT er perfekt. Vi befinner oss på en perle som heter Pearl Farm. Vi må ta båt for å komme hit og når vi gikk til land ble vi møtt av velkomstdrink, søte jenter i en slags drakt som spilte musikk og spilte instrument. Akkurat som på film! Dette er et veldig luksuriøst sted og jeg visste det kom til å være dyrt her (mat, drikke osv…). Jeg tenkte kanskje jeg kunne ta med litt mat og drikke i kofferten, så vi kunne spare litt penger. Meen… dette er det aller første stedet jeg har vært på hvor man åpner all bagasje og går igjennom alle tingene dine før de slipper deg inn! 
Ellers er det litt styr rett før man slipper deg inn med ting du må lese, underskrive osv. Det skal være nøye gjort her -det er sikkert! Det som er så kjekt her på Pearl Farm er at det er så lite. Og det liker jeg. Det er ikke veldig lite, men det er ikke for stort  kan jeg si. Det er faktisk håp for at jeg kan lære meg veien hit og dit til og med. Det hadde kanskje ikke vært noe problem fordi det står biler (m/ sjåfør) rundt omkring på hele området. Du bare hopper inn i bilen og de kjører deg dit du ber dem om, gratis! Bilene ser ut som store golfbiler. Nå hørtes det veldig stort ut her likevel, men det er altså gåavstand til alt! Vi har bambushus i vannet, nesten rett ved siden av der vi gikk i land, men likevel ble vi kjørt. Når vi gikk inn i bambushytta vår, sto baggasjen vår allerede der. Luksus! 
 

Stefaren min, Rune, Melinda og meg.

Mamma, Melinda, tanten min, Cecilie er også med på øya. De drar “hjem” i dag med Melinda og Rune, mens jeg og S skal tilbringe to netter her til<3

Hit tenkte jeg og S vi skal dra til senere i dag. Klokken er kun 06:00 her (hjelp, jeg har vært våken hele natten). Jeg sovnet på stranden mens jeg solte meg i går. Når jeg våknet var det mørkt!! Jeg skjønte absolutt ingenting! En annen fin ting med Pearl Farm er at de kjører deg gratis med båt også. Vi tenkte vi skulle dra en tur til øyen som jeg kan se rett på andre siden fra hvor jeg sitter akkurat nå. Jeg ser masse hvit sand og store palmer, så det måå være bra! 

Lille gullet<3

Seee for et paradis!

Viktig med skygge og masse drikke til disse små:)

Her er det også happy hour! Ganske ålreit å sitte på barstolen å se dette 😀

5 kommentarer

Siste innlegg