Den store dagen

Melinda hadde bursdag 26.10, men jeg har helt glemt å fortelle dere om selve feiringen! Den feiret vi på Kvam i mitt hus. Vårt koselige, røde og ikke så veldig store hus. Vi hadde invitert mange folk. Vi hadde til og med leid lokale til den store dagen. Når den store dagen nærmet seg fikk vi flere og flere meldinger av folk som ikke kunne komme. Plutselig så var vi ikke så mange likevel, så da avbestilte vi lokalet vi hadde leid. Da flyttet vi det til vårt lille hus på Kvam. MEN plutselig, igjen, et par dager før selskapet tikket det inn meldinger av folk som ville komme likevel når de hørte at selskapet hadde blitt flyttet til Kvam. Da satt vi igjen med det store spørsmålet: hvordan skal vi få plass til alle?! Vi måtte bare prøve. Det var veldig trangt, men alle fikk plass. Intimit og koselig! Hahha. Vi er bare glade for at så mange ville komme. Vi var over 20 stk i det lille huset vårt. 

 

Melinda og tanten min, Evelyn ♥

Til middag serverte vi julemat. Ribbe, julepølser, kjøttkaker og masse godt tilbehør. Jeg kan vel si det var mer enn nok av kaker! Så masse godt og søtt♥ Mamma sto for å være kokk, selvfølgelig. Det gjør hun alltid. Jeg hadde aldri her i verden klart å gjøre det hun gjør. Hun er bare en superhelt som klarer å få til alt så bra!! 

Leda, Aebykier og Evelyn ♥

Vi var heldige med at det hadde snødd masse dagene før selskapet. Barna kjørte akebrett og moret seg. Jeg hadde ordnet skattejakt og hadde gitt hver og en eget skattekart hvor de måtte lete seg frem til X som var skatten. Til slutt fant alle den! Det var en populær aktivitet kan man si! Vi sang masse karaoke, noe som var veldig gøy for vi damer og barna. Det er ingen nr. 1 favoritt hos mannfolka, så de moret seg i snekkerverkstedet med luftpistol. For et fint selskap vi stelte i stand!! 

Morten in action!

Min favoritt♥

Melinda og søskenbarnet mitt, Aebykier. Hun er også fadderen til Melinda♥

Bursdagskos med oldemor<3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg