Hipp, hipp, hurra for Melinda!

I DAG ER PRINSESSA VÅR 1 ÅR!!! Tenk på det. Hvor har dette året blitt av?! For ett år siden lå jeg på fødestuen, som ikke var en fødestue? Men et rom med et badekar og fikk den aller, aller fineste gaven levert rett på bringen. Melinda♥ Når man får et barn, får man en helt ny kjærlighet i livet. Den kjærligheten blir bare sterkere og sterkere med tiden som går. Den kan ikke beskrives med ord, men jeg er bare såå lykkelig♥ Jeg og S er verdens heldigste som får være foreldrene dine!! 

Se såå stooor jeg er!

Nå går jeg nesten, men trenger fortsatt litt støtte ♥

Dagen startet med bursdagssang og masse kos selvfølgelig. Kanskje litt overklemming og kyssing? Hehe. For aller, aller første gang har Melinda fått spist en muffins/ kake. Vi har vært veldig strenge på at hun ikke skal ha eller smake på noe med masse sukker. Ingen kake, ingen is osv… I dag var dagen. I dag fikk hun spise så mye muffins hun ville TIL FROKOST. Hun eelsket det. 

Plutselig når vi var ferdige med frokosten ringte det på døren. Jeg og S titter rart på hverandre. Vi får aldri besøk så tidlig. I alle fall ikke av noen som ikke sier i fra. Vi fikk en veldig fin overraskelse av en blid Mommo som sto på døren! “Mommo” er forresten moren til S, og bestemoren til Melinda. Her ble det enda mer kosing og gave. Melinda fikk den fine dukken, og den er allerede en stor favoritt.

Det var veldig gøy å rive muffinsen i tusenvis av små smuler også..

Dette er bare lov siden det er bursdagen din! Hihi.

Etterpå dro vi til badeland siden Melinda elsker å bade. Det er det beste hun vet i hele verden! Vi koste oss masse alle tre♥

Lille fine jenta mi som bare vokser seg større og større. Snart må det snart stoppe!

På kvelden dukket det opp et nytt overraskelsesbesøk. Mamma, Rune og Leo! Her ble det igjen, enda mere kos og gaver<3<3

Takk for en helt perfekt dag! Neste helg blir det storfeiring med hele familien!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg