Visste dere dette om meg?

– Jeg har mitt eget skap og tredemølle på Elixia. Det er vel egentlig ikke mitt. Viss noen andre løper på “min” tredemølle må jeg finne på en “venteaktivitet” til min mølle er ledig. Jeg er ganske så rar. Det er jo 20 andre møller ledige. En gang hadde noen andre tatt “mitt” skap. Når jeg var ferdig med økten og skulle tilbake til skapet mitt, brukte jeg alt av styrke til å få opp låsen. Nøkkelen passet ikke og jeg skjønte ingenting. Det tok sin tid, men så gikk det opp for meg. Følte meg ganske så tyv da. Haha, tenk om jenta som hadde skapet kom akkurat i det jeg prøvde hardt å dirke opp låsen..

– For meg er det ikke noe som heter én bit sjokolade. Det er enten halve eller hele pakka. Jeg skjerper meg når jeg er på besøk da. Ofte takker jeg nei fordi jeg syns ikke det er noe vits i å spise én bitte liten sjokoladebit. Som sagt, halve eller hele pakka. Haha! 

– Jeg spiser potet med skallet på. Jeg syns det er like godt med, også orker jeg ikke å skrelle.

– Aldri vært på cirkus. 
 

– Jeg har gitt streng beskjed til mamma om og ikke kommentere bildene mine på facebook. Før jeg satte ned foten, så kommenterte hun alt mulig rart. Hun har lov til å kommentere med smileys viss hun vil.. Det gjør hun nå på alt jeg legger ut. Hehe.

– Jeg er den som alltid søler på meg. En dag kan jeg ha litt finere klær på meg og sier flere ganger til meg selv “OK nå er det skjerpings. Ikke søl på deg!”. Dette skjedde senest i går. Jeg hadde pyntet meg for jeg skulle på møte på kvelden. S titter bort på meg å sier “You had one job….”. Det har seg slik at jeg er glad i ekstremt masse ketchup. Er det saus inni bildet, tar jeg på så masse at det ser ut som suppe. NAMM. Haha, det er som regel disse to flekkene kommer av. 

 

– Jeg håper at en dag vil jeg oppleve noe klart og tydelig fra den åndelige verden.

– Som liten hadde jeg som hobby å fange insekter (helst maur). Jeg hadde bokser og kasser med lokk hvor jeg laget et hus for dem. Der skulle de bo for alltid! Dette gjorde jeg hele sommeren. Gikk aldri lei. Like fortvilet var jeg hver morgen når jeg skulle løpe ut for å se hvordan de hadde det. Da var det noen som hadde åpnet lokket. Dette kom frem av stefaren min for ikke alt for mange år siden. Han syntes synd på insektene, så han åpnet lokket hver kveld. Da hadde jeg alltid en ny jobb med å finne nye innbyggere som skulle få bo der. 

– Jeg trodde ikke jeg var det, men jeg er veldig klissete av meg. Jeg elsker S så mye. Jeg uttrykker meg om det til han hver dag. Samtidig som jeg vil ha et sted hvor jeg kan skrive ned tanker, om alle turene våre, dikt, poste bilder, pynte med stæsj og skrive enda mer om hvor heldig jeg er OG til slutt er det krydret med enda mere kjærlighet. VELDIG KLISSETE, jeg vet. Haha, jeg ser selv at jeg kan ikke poste slikt på internett. Derfor har jeg scrapbook! Jeg syns det er så koselig og ha! Den er jeg veldig fornøyd med. Jeg kan være så klissete og kreativ som jeg bare vil! Til Melinda har jeg allered 3 fullstappet fotoalbum, 2 minnebøker jeg driver å fyller inn med tiden og én scrapbook. 

– En gang skulle jeg vokse overleppa, men det gikk veldig galt. Jeg hadde voks i baderomsskuffen, men jeg hadde kastet esken for å spare plass. Jeg visste ikke hvilken voks det var. Jeg fant fort ut at den var ment for legger. Jeg klipet den opp, så den skulle passe overleppa. Voksen var så sterk at den rev med seg hud. Ikke nok med at det var vondt, men det så da ikke ut!! 

– Jeg spørr S ca annen hver dag om disse to spm: 1. Hvor mange skjeer skulle det være på 220 ml igjen? 2. Når var det Coop stenger igjen? 

4 kommentarer

Siste innlegg