En sommerlig campingdag

For en fantastisk sommerdag vi hadde i går. Det ble årets første camping for oss. Melinda sin aller første♥ Vi ble med familien min på Biristrand hvor vi ble hele dagen. Ja takk til flere slike solfylte dager på campingen!! Som vi koste oss! Vi grillet masse god mat, spilte musikk, solte oss, badet, kjørte elektrisk sparkesykkel, spilte litt badminton, kjørte vannscooter … ja og listen fortsetter! Perfekt og avslappende dag. Håper det ikke blir lenge til neste gang!:-)

Melinda og Rosita♥ Jeg smurte Melinda med så tykt lag med solkrem at det så ut som hun gikk med ansiktsmaske. Haha. Ikke akkurat på dette bildet:)

Livet er herlig!

Aebykier! Hun har nylig kommet hjem fra Filippinene så hun har et forsprang med brunfargen.

Tanta mi Evelyn og lille søte, Melinda.

Balance challenge! Her var det enten eller. Jeg holdt på å falle i vannet et par ganger! Litt strekkmerker her og der fra graviditeten, men pytt pytt. De blir vel borte (iallefall mindre synlige med tiden..). Jeg er heldig som blir fort brun! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at det “dekker” over litt. Haha, det gjør vel egentlig ikke det.

Såå glad!

Grilling på gang!:-D

Her var det umulig og få et fint bilde av Melinda. Hun skulle ikke se på kameraet. Her var det mye mer andre spennende ting å se på. F. eks bølger.

Jeg syns dette bildet var så koselig! Når jeg ser nøyere på det må jeg si: herligheeet! Jeg har vært veldig mye ute i solen i det siste. Jeg har smurt ansiktet mitt med solkrem nesten hele tiden. Halsen og nakken har jeg aldri smurt. Med andre ord -det synest! Merkelig at jeg ikke ser det før jeg ser dette bildet. Haha. Kanskje jeg skal gjøre det litt omvendt fremover. Solkrem bare på hals og nakke, så fjeset får ta igjen fargen. Haha. 

SÅ GØY som vi hadde det. Vi kjørte i full fart på bølgene og hoppet til værs! 

Her hadde jeg ingen planer om å bade. Det var ISKALDT. Shortsen ble kastet av og det ble et halvt iskaldt bad. Når vi endelig hadde kommet hjem og parkert bilen, så sitter jeg kun i bikinitrusa. Da hadde jeg klart å glemme igjen shortsen min, såå typisk. Da dro vi tilbake, så vi fikk oss en liten road trip-søndag.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg