Noen må stoppe tiden

Ja, dere… hun har rukket å fylle 7 måneder. Tiden altså. Jeg klarer ikke å henge med på hvilken dag det er en gang. Melinda har begynt å like litt forskjellig mat nå. Jeg tenker at jeg snart må prøve å gi henne blåbær igjen. Det var ingen suksess forrige gang. Det kan dere se HER. Det er mye jeg har prøvd før som hun overhode ikke likte, men som hun liker nå. Her om dagen spiste jeg appelsin mens jeg hadde henne på fanget. Hun stirret på appelsinen, så meg, appelsinen, meg… ja dere vet det blikket. Hun fikk smake, og hun elsket det! Det var gøy. Vi smaker på litt forksjellig om dagen. Det er så gøy å se reaksjonen hennes! 

 

Denne jenta har funnet ut at hun har en tunge! En gang i forrige uke begynte hun å geipe som bare det. Haha, hun er så søt! Geiper vi til henne, geiper hun tilbake. Hihi! 

Så har jeg brukt en gummistrikk på håret hennes da. Hehe. Jeg har aldri tenkt over at jeg kan sette håret hennes i en topp. Her om dagen lå det bare en strikk på bordet, så da måtte vi prøve det også. Hun ble da bare SÅ søt. Enda søtere ble hun når jeg byttet ut strikken med en sløyfe-klype. Den var Leo sin da, he-he. Vi måtte bare prøve den. Jeg må nok gå til innkjøp av små strikker og sløyfer! 

Blidfisen vår! <3

6 kommentarer

Siste innlegg