My little girl

Du vokser så fort du. Nå vil jeg bare stoppe tiden og ha det slik for alltid. Jeg koser meg så masse med deg, Melinda♥ Tenk at det fins så mye kjærlighet i en så liten kropp! ♥

Jeg har sagt det flere ganger før at vi bor i en liten leilighet. Den er på 43 kvd. Jeg liker denne leiligheten kjempe godt, men nå er det blitt familieøkelse. Da er jeg og S enige om at vi bør ha ha ett ekstra soverom, helst to og en hage. I morgen skal vi på visning, igjen. Vi har vært på ganske så mange visninger nå syns jeg. Jeg har mistet tellingen. Av alt vi har sett på, så har jeg kun fått den “Her-vil-jeg-bo-følelsen” én gang. 
I morgen skal vi på ny visning. Denne har jeg gledet meg til i en uke nå! Vi var så ivrige at vi måtte kjøre dit i helgen som var å titte litt utenfor. Det var perfekt! Jeg har ikke vært inne der enda og har allerede den følelsen. Meen…. jeg tror mange er interesserte i huset og kommer til å by høyt over. Det er virkelig drømmehuset. Huset er så vakkert, uteområdet er så fint og det ligger rett ved stranden. Men… vi får bare se om det blir noe budrunde på oss 🙂 Spennende tider!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg