Water joy

Melinda elsker å bade. Hun plasker som bare det i baljen sin og er skikkelig glad. Hun nyter hvert sekund når hun får bade. Derfor bader vi henne så og si hver dag nesten. Nå er hun 5 mnd (6 mnd om bare tre dager!!). Jeg tenkte at nå var det perfekt å ta henne med til et badeland for aller første gang. Vi dro sammen med en venninne som har en baby på litt over én mnd. 
For meg som mamma var det så herlig å se den lille (egentlig store) jenta mi kose seg så når vi var i bassenget. Hun sparket med beina og plasket med hendene. Hun snakket babyspråk til de som svømte forbi -nei hun var en storsjarmør som vanlig! Jeg kan si at alle stoppet og smilte, hihi. Barn og babyer bringer så mye glede! Vann har alltid fascinert henne, men nå tok vi det til en helt ny level 😀
 

Denne alderen (5 mnd) vil jeg virkelig anbefale å ta med babyen deres til bassenget. Om du som mor så klart ønsker det. Venninnen min som hadde babyen sin på litt over én mnd slet litt. Eller slet er kanskje ikke det riktige ordet. Jeg vil nok si at det er litt for tidlig for en så liten baby. Hennes baby ble dessverre såå kald stakkar. Den skalv når vi var der, i dusjen og lenge etterpå. Han ble så klart pakket inn godt med varme klær rett etterpå. Også er det litt ekstra styr når de er så ferske så klart. Da tenker jeg på bl.a amming. Jeg syns dette var utrooolig koselig iallefall. Vi kommer definitivt til å dra tilbake snart. 
 

Det var så kjekt når vi skulle dusje. Det var slike stoler i dusjen som babyen kunne sitte i. Da var det slik løst dusjhode som gjorde det mye enklere for meg å vaske Melinda. Hun blir fascinert av vann, men når vannet kommer i en stråle -åååh det fins ikke noe mer spennende! Da gaper hun høyt og skal drikke, haha da ser hun så komisk ut. 

Bading tar godt på oss voksne, men tenk på disse små. Melinda var FULLSTENDIG utslitt. Hun gnidde seg i øynene når vi gikk ut av dusjen. Da ble hun survete når jeg skulle tørke henne. Hun fikk en liten melkeskvett før hun sovnet. Da var det ingenting som kunne vekke henne. Jeg stelte henne, kledde på henne, tok på hun ytterklær, satte hun i bilsetet, inn i bilen, ut av bilen, inn i leiligheten, ut av stolen og la henne ned i vuggen. Der sov hun i nesten 3 timer. Det skjer aldri. Hun har smådupper 20-45 minutter vanligvis. Da var hun våken et par timer før hun la seg for kvelden.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg