Vår første jul med Melinda

Godt nyttår! Håper alle sammen har hatt en fin jul og nyttårsfeiring. Vi har hatt det helt strålende! Dette har vært Melinda sin første jul, og det har vært så koselig. Vi har vært med både familie og venner hele ferien, og det har ikke vært noe å klage på. Det er mange hender i været når vi spørr om barnepass, så nå er jeg og S endelig uthvilte igjen! Det har vært et hav av gaver til Melinda under treet og vi er så takknemlige for alt sammen♥

Julekvelden ble feiret på Lillehammer med masse barn! Vi bestemte oss for å feire julekvelden med S sin familie og nyttår med min. Dette var nytt for meg fordi jeg har aldri feiret julekvelden med barn… med mindre jeg har vært barn selv. Det var sang, vi gikk rundt juletreet, nissen kom, masse, masse, masseee gaver -skikkelig julestemning med andre ord. Maten var upåklagelig!
 

Fra første juledag var vi hos meg. Jeg har kost meg gløgg ihjel. Vi fikk møte mange av vennene mine, og ikke nok med det -Ingus kom endelig på besøk igjen! Bestemor blant annet ble kjempe glad! Eller det ble alle! Til tross for veldig mye jobb har han ikke så mye tid til å dra bort. Etter jeg gikk i permisjon har det bare blitt enda mer på han, stakkar! Ingus feiret nyttår med oss og hadde kjøpt den fineste fyrverkerikassen på markedet! Typisk han, hehe. Han er så glad i alt som er fargerikt og lyser. Jeg fikk forresten veldig skryt for de fargerike lysene jeg har jålet opp huset med! 

Med Ingus på besøk kan det fort blit ett champagneglass, eller to. Fint og ha mamma som er i lykkerus hver gang jeg nevner ordet “barnevakt”, eller “barnepass”.

Mine to aller fineste♥♥ Jeg er så glad i dem ♥

Mamma og Melinda.

Søskenbarnet mitt, Rosita er så flink til å underholde Melinda. Hun lå der og smilte fra øre til øre hele tiden. Begge var så skjønne!

Skitur ble det. Den lille prikken på veien er Leo! Hehe. Det var kaldt og det blåste mye. Likevell skulle vi gå nesten 1 mil! Vi hadde matpause midt i løypen og ble enige om å si vi var byfolk om noen skulle stoppe og snakke til oss. Vi var for kalde til og finne en koselig plass å sitte, men vi var såå sultne! Jeg hadde med eget pledd til Leo så han ikke skulle fryse når vi hadde pause. Man må tenke på store og små! 

Det har vært veldig mye Melinda-kos. Her er det kosestund med tanten min, Charita ♥

Vi har vært litt på farten i ferien, så vi har også vært noen dager i Vågå, S sitt hjemsted. Der koste vi oss såå masse. Jeg har verdens snilleste svigerforeldre -DET kan jeg skrive under på. Jeg føler meg litt hjemme der, hihi. Både svigermoren min og jeg har vært så heldige og fått hver vår selfiestang i julegave. Gudene vet hva folk hadde tenkt og trodd om de var i stuen med oss når vi satt med hver vår selfiestang og tok selfies! Hehe. Masse god mat har vi spist der også. Vi tok oss en fest en av kveldene og da fikk jeg møte flere kamerater av S -hyggelig var det 🙂

Vi har moret oss med classywalk! Jeg bare måå skaffe min egen! Kan dere se for dere meg på en classywalk mens jeg “triller” barnevogn? Hvor kult hadde ikke det vært?! 

Fineste jenta vår. Hun har fått så mange fine prinsessekjoler, men disse får man bare ikke nok av. SE så søtt! Føler jeg har skikkelig lyst til og ta helt av med “<3<3<3”. Den uskrevne regelen sier at jeg ikke skal ta av med smileyer og hjerter, så får prøve og følge den! I morgen skal vi til helsesøster og jeg har allerede planlagt hvilken prinsessekjole som skal brukes da. Hihi! 

Hun er såå blid om dagen. Man kan ikke la være å smile når man ser denne storsjarmøren her! ♥

3 kommentarer
  1. åå melinda er jo så nydelig! Godt nyttår Caro, håper dette blir et fantastisk år for både deg og din fine lille familie <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg