4 porsjoner ♥
Ingredienser:
3 gulerøtter, 2 ss frisk ingefær, 1 rød chili, 1 potet, 1 løk, 3 båter hvitløk, 2 ss smør, 1 ss karri, 3 dl fløte, 2 l vann, 1/2 ts malt hvit pepper, 1 ts salt, 1 kyllingbuljong, 800g kyllingfilet.
Slik gjør du:
1. Rasp opp alle grønnsaker. Legg det til sides enn så lenge.
2. Skjær opp kyllingen i små biter. Stek kyllingen i en stekepanne til den er medium stekt. Strø på litt salt for å få litt smak.
3. Finn frem en stor kaserolle og smelt smør på medium varme.
4. Ta først oppi løk og hvitløk og rør sammen.
5. Tilsett deretter gulerøttene, chili og resten av grønnsakene.
6. Hell oppi pepper, karri, salt og rør alt sammen.
7. Tilsett vann, fløte og kast oppi buljongen. Kok på en litt høyere varme.
8. Mens det koker har du oppi kyllingen og rør sammen. La det hele koke i ca 10 min.
Server gjerne med friske rundstykker! Du kan også pynte til med frisk koriander, men det er det ingen av oss som liker, så den ble enkelt og greit sløyfet! Håper det smaker:-)
Mmmmm, det skal prøves!
Namm 😀
Såg veldig godt ut 🙂