30 dager igjen til termin

I dag er det bare 30 dager igjen til termin!! Tiden flyr forbi oss!! Snart er dagen her. Viss vi regner med at hun kan komme litt tidlig, noe jeg tror og håper, så er det iallefall ikke mange dagene igjen! Ååååå nå lengter jeg etter å få holde, kose og stelle med henne. U-t-o-l-m-o-d-i-g!! ♥

Ferskere ultralydbilde kan dere ikke få, dette er tatt i natt! 

De siste dagene syns jeg bevegelsene hennes har blitt annerledes. Det har ikke vært så mange “brutale” spark. Dette gjorde meg bekymret. Jeg har kjent bevegelser, men ikke så ofte som vanlig. Bevegelsene hennes har vært “glidene” og “sakte”. 
I går kveld hadde jeg og S litt magekos som vanlig. Når han la øret sitt på magen min, kunne han høre hjertet og kjenne bevegelser. Det gjorde det litt bedre. Fortsatt savnet jeg disse harde sparkene. Jeg syns det var litt rart med disse nye bevegelsene som heller ikke var så ofte. Er man bekymret -så ring føden! Det gjorde jeg til slutt og vi ble bedt om å komme med en gang selv om klokken var 12 på natten.

Heldigvis bor vi midt i sentrum og har ikke lang vei til sykehuset. Vi ble møtt av jordmor og jeg ble veldig raskt festet med belter rundt magen som skulle måle puls og bevegelser. Jeg fikk også en knapp plassert i hånda som jeg skulle trykke på hver gang jeg kjente bevegelser. Der satt vi i ca 20 min uten at noe skjedde. Jeg fikk søtt og drikke, men det hjalp ikke. Jordmoren så på skjermen ved siden av meg og sa det var et typisk sovemønster og alt ser egentlig bra ut til nå. Det hadde fortsatt ikke skjedd noen bevegelser, så jordmor fant frem et apparat  som skulle vekke babyen. Denne lagde en nokså brå lyd som jeg fikk høre først. Når hun la den på magen min og trykte, bråvåknet hun og ble skikkelig skremt. Hun kom med en veldig brå bevegelse med en gang jordmoren trykte på knappen. Det var et bra tegn! Nå hadde hun våknet, og da begynte det og skje mer. Blodtrykk ble målt av meg og det måtte tas urinprøve, alt så veldig bra ut. Heldigvis!
Etterpå var det ultralyd hvor det skulle tas mål av det meste for å sjekke vekst. Det tok veldig lang tid, og vi begynte å bli trøtte. Alt var veldig bra der også. I starten av ultralyden lå hun med ansiktet mot ryggen min, men på slutten snudde hun seg og vi fikk se henne♥  Hun hadde en helt perfekt vekst, og veier nå 2800g. Tenk at det veide jeg når jeg ble født!! Når vi var ferdige med ultralyden var det rett tilbake til lenestolen og feste beltene rundt magen igjen. Der satt jeg i nye 20-30 min og skulle trykke på knappen igjen hver gang det var en bevegelse. Første gangen trykte jeg kun én gang, og det var når jordmor vekte henne. Andre gangen (etter ultralyd) ble det mange flere trykk! Da var det bekreftet, alt var fint ♥ Klokken ble nesten 02 før vi dro hjem og fant senga. Jeg kunne legge meg uten og måtte bekymre meg noe mer.

Nå i dag er det andre boller! Hun har vært så aktiv i hele dag og jeg har kjent bevegelser nesten hele tiden siden jeg sto opp. Jeg våknet av at hun sparket meg. Kanskje hun hørte oss i natt! Nå er jeg i uke 37 og når man er så nærme termin og misstenker mindre bevegelser. -Så ring fødeavdelingen med en gang! Eller om man er bekymret -ring føden! Det er så mye bedre enn å gå og bekymre seg. 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg