Plassbesparende

Vi har valgt en fin badebalje fra Stokke som er veldig plassbesparende. Det er veldig viktig for oss at det ikke tar mye plass når vi har en såpass liten leilighet. Jeg mangler  støttesetet til nyfødt, men butikken var utsolgt. Jeg la igjen nr mitt, så telefonen ringer så fort de får inn igjen. Da kommer jeg løpende, hehe! Ellers skal vi til Trondheim på mandag, og en eller annen plass må de ha den støtten som hører til Stokke-serien. Den er så praktisk for vi kan bare slå den sammen og ta den med oss:-D   

Størrelsen på leiligheten vår er ikke noe å skryte av. Men jeg eeelsker den! Jeg flyttet inn for ca ett år siden, og kunne ønske vi ble boende lengre. Det er veldig uaktuelt når vi venter ei lita jente som kommer veldig snart♥ Da må vi finne oss noe større og litt utenfor sentrum. Nå i starten når hun er så liten, tenker vi det går greit. Om ikke alt for lenge, må vi nok selge denne fine perlen. Hehhe, nå overdriver jeg nesten! Nei, men dere skjønner -jeg er veldig glad i denne leiligheten! 

Jeg vet ikke hva som går av meg om dagen, men jeg har støv på hjernen! Jeg må ha det ryddig og nyvasket hele tiden. Skittentøyskurven må være tom, og halvfull er grensen. Det første jeg gjør når jeg står opp er å rydde! Merkelig, dette er nytt! Jeg klarte forresten å kjøpe feil roser… eller rettere sagt -farge. Hvordan klarte jeg det?? Jeg skulle ha rosa! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg