Slik fortalte vi det

Det var en torsdag. Vi var kommet i uke 18 og det var tid for den ordinære ultralyden på sykehuset. Vi var såå spente! Vi skulle endelig få vite om det var jente eller gutt. Vi var på en privat ultralyd når jeg var 10+3, men da er det så klart for tidlig å se. Det visste vi, men det var mest for å se at alt var bra før jeg dro på ferie til den andre siden av kloden. 
Når man er kommet i uke 18 er man ganske langt på veg. Ikke alle av våre nærmeste hadde fått vite om den store nyheten! Litt treige var vi, men når det først skulle gjøres, skulle det gjøres skikkelig! Midt på natten en gang i starten av juni fikk jeg en idé om en kake. Hvorfor ikke printe ut et bilde og ha det på en kake med termindato?! Da ble det slik. Ett av bildene vi skulle ta på sykehuset måtte da være bra nok? Vi dro derifra med kun ett ultralyd bilde. Det var av ryggmargen hennes, såå, heheh kan ikke skryte på og si hun var fotogen akkurat da. 
Vi måtte ha bildet klart akkurat den dagen. Kaken skulle bestilles og lages. Alt skulle være klart på to dager. På ettermiddagen (samme dag) dro vi på privat ultralyd, så man kan trygt si det ble en dyr kake. Hehe! 
Vi fikk bildet vårt, mange bilder! Både 3D og 2D, men 3D-bilder er ikke særlig pene før man er rundt uke 28. Videosnutter fikk vi også med oss hjem. 

To dager senere: Denne kvelden som kom skulle vi fortelle det! Kaken var ferdig og vi hentet den nokså tidlig på dagen. Jeg tar meg et minutt, eller to og ser på kaken, nøye. Hva legger jeg merke til? Jo, FEIL termindato. Hahah er det mulig?! Vi venter barnet i november, ikke oktober. Det var vår feil, siden det var vi som skrev feil når den skulle bestilles. Dette ordnet vi på selv og til slutt ble alt fint. 
Når tiden nærmet seg og kaken skulle bli bært frem av S kom sommerfuglene. Eller de trampende elefantene var en mer passende beskrivelse. Jeg var så nervøs og en lang ull-cardigan var ikke et lurt klesvalg fordi jeg ble så varm! Ingen hadde sett kaken før den ble satt på bordet. Det første øyekastet var nok at det var mye dilldall på kaken, så reiste alle seg for å få en nærmere titt. Det tok litt tid, og det kom kommentarer som “oi, så fin pynt”, “vent det er en dato her også”. Min nydelige svigermor begynte å fundere på datoen først. Hun trodde kanskje dette var datoen vi ble sammen, men dette var jo en dato frem i tid! 
Jeg og S sa ingenting og lot dem få tenke selv. Plutselig roper S sin søster som var høygravid da: “Vent?!? ER DETTE ET ULTRALYDBILDE?!”. Det ble så masse glede og mange klemmer<3 
Hihi, denne kvelden glemmer jeg aldri ♥ 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg