Hagimit Falls, Island Garden City of Samal

Hagimit Falls ligger i Penaplata som er på den store øya, Samal. Det er omringet av så mange trær og planter at du kan få litt “jungelfølelse”. Ingenting er gratis på Samal, så her var det så klart inngangspenger som måtte betales. Det var ikke mer enn 40 peso som tilsvarer 7,5 kr pr pers. Etter du har betalt inngangspengene må du gå en kort stubb. Kanskje kort, men veldig bratt! Vi kom dit rundt 12-tiden som er da det er mest folk, i tillegg er det nå sommerferie her. Jeg kan tenke meg det er mye bedre å dra dit rundt kl 8 på morgen, men da vet vi det til neste gang! Planlegger du å besøke Hagimit Falls vil jeg så absolutt anbefale og ta med din egen mat. Her er det ingen restauranter eller café og finne. Du finner slike typisk filippinske boder også er det noen stakkar barn som prøver å selge frukt.

Det ser kanskje ikke så dypt ut, men det er det! Her kan du klatre opp på steinene og hoppe eller stupe fra dem. Overraskende nok er steinene ikke glatte og trygge å gå på.

… Eller hoppe fra klippene! Vannet her er veldig friskt og rent. Ikke noe saltvann som er jeg så lei av! Det var også utrooolig varmt, så jeg holdt meg i vannet hele dagen. Jeg elsker vann!

Liten jente som selger grillet banan strødd i sukker. Det er faktisk veldig godt!

3 kommentarer
  1. Åh, så fint! 🙂
   Har skikkelig lyst til å reise til Filippinene selv. Hvordan er f.eks prisnivået her i forhold til den norske krona? Er det noe man MÅ se eller gjøre når man er der? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg