Crocodile Park, Davao

Crocodile Park har veldig mye gøy å by på! De har blant annet fallskjermhopping, ziplining, rafting og globe riding!! Globe riding!! Jeg har hatt lyst til å gjøre det såå lenge! Viss dere ikke vet hva det er, så google it! Øynene mine lyste opp som et lite barn på julekvelden når jeg så alt. Mange morsomme aktiviteter med adrenalin. Den perfekte plassen for meg! Kunne tro jeg var i himmelen! Ellers har de noen mindre morsomme ting (kort sagt kjedelige) som hesteridning, stort fotballområde (med sikkert noen fotballaktiviteter), butterfly house-greier, dyrepark og ja… jeg trenger ikke nevne mer. 
Valget den dagen falt for to av tingene på den kjedelige listen. Dyrepark og butterfly house. Butterfly house var jo så kjedelig at jeg tror ikke jeg har bilder fra der en gang, haha. Grunnen til at det ikke ble noen av aktivitetene jeg gjerne ønsket var på grunn av følget mitt. Fortvil ikke -det kommer en neste gang! 😀

Dyreparken… hva kan jeg si om den? Forferdelig. Det du betaler for å se er dyr i bur og fugler som er lenket fast. Jeg har vært der før når jeg var et lite barn. Da syns jeg det var kjempe gøy. Det er det som er fint med å være barn -du slipper å bekymre deg for noe og du vet så lite. Her er jeg sikker på at ingen av dyrene har det så bra som de burde. 

Foran buret til denne stakkar tigeren samlet det seg en del folk. Folk syns kanskje ikke det er så spennende å se på en tiger som sover. En ansatt i dyreparken ville da få tigeren til å lage litt liv. Mens tigeren sov tok han og slo på buret og fant en pinne og begynte å pirke på han. Det var heller ikke noe særlig “forsiktig” pirking. Tigeren hadde ikke noe valg enn å reise seg. Jeg kjente jeg ble helt rasende og kunne ikke holde kjeft. Jeg gikk opp til denne mannen og kjeftet han ned og ble kanskje litt for høylytt. Jeg er langt i fra den som lager en scene foran en hel haug med folk, men akkurat der og da kunne jeg ikke la være og brydde meg pent lite om det var to eller tjue folk tilstede. Mannen sa “sorry Miss”, også listet han seg forsiktig men sikkert bort. BOJA!! Den følelsen! Tigeren la seg tilbake for å sove. 

Hver gang jeg er her i Filippinene er jeg dyrepoliti on duty 24/7. Her ser jeg så mange dyr som har det vondt, så jeg prøver å ta med så mange som mulig hjem og gi dem mat og kjærlighet. Det værste jeg ser er når mennesker behandler dyr dårlig. Det er også de eneste gangene jeg kan bli rasende sint om jeg ser noe slikt skje! Jeg blir så sint at tårene bare triller. Folk, spesielt nabolaget vet hvordan jeg er. Akkurat nå i dag har de alle skjerpet seg. Når de ser meg komme hører jeg de rope *et eller annet filippinsk…også til slutt Carolyn”. Da er det ikke måte på hvordan de oppfører seg når dyra er til stede og jeg kommer gående forbi. Masse kos til dyrene og av og til ser jeg dem gi mat til hundene. Da blir jeg så glad og gir dem skryt. 
 

Søt flaggermus! Husker så godt når jeg var 9 år og de ikke var i bur. Da matet jeg dem med potetgull for hånd. Da var det ikke så strengt, men det har blitt strengere med årene. 

Selvom det ikke var en så stor glede å se de stakkar dyrene, så var det mange koselige folk jeg møtte! Det lettet fort på humøret og jeg var fort blid igjen etter den tiger-episoden. Jeg drar til en dyrepark, men jeg bruker heller meste parten av tiden på å snakke med folk. Haha. Jeg stiller gladelig opp på bilder om noen spør. Det er bare koselig det! Jeg fikk høre av mange at jeg lignet på en fe! Haha! Under ser dere noen av de skjønne folkene jeg hilste på:  


Kommer jeg til å dra tilbake til denne dyreparken? Nei. Vil jeg anbefale dere å besøke dyreparken i Crocodile Park? Nei.


7 kommentarer

Siste innlegg