Hey from the Philippines!


Fra venstre: Christine (kjæresten til søskenbarnet mitt, Richard), Johan (søskenbarn), Crisha (tremening), meg, Merry Love (søskenbarn), Rosita Mae (søskenbarn) og Cecilie (tante). 

Hallo! Nå må dere vel bli lei av at jeg kommer og går når jeg føler for det. Bloggen er bare ikke førsteprioritet mer, men jeg syns det er kjempe gøy og dra den frem av og til! Slik som nå! Akkurat nå befinner jeg meg i Filippinene. Jeg har vært her i 13 dager nå og skal dra hjem igjen om 8 dager. Jeg har full oversikt og kanskje en nedtelling til hjemreisedagen, hehe. Jeg må innrømme at jeg savner han hjemme veldig mye! 
Akkurat nå er det sommer her og det er utrolig varmt! Temperaturen er alltid over 30°c og jeg holder meg unna sola. Det er bare aaltfor varmt, spesielt på dagen. Dere som har fulgt meg siden starten som er 5 år(!!) nå vet litt om hvor jeg holder til osv. Meeen la oss ta en liten oppsummering likevel: Jeg er halvt Filippinsk og har en stor familie her nede. Når vi er i Filippinene bor vi i huset som vi eier. Det som er så koselig er at det alltid er så mange i huset, du har alle folkene samlet på en plass siden alle bor sammen. Vi bor i en av de reneste byene i Filippinene, Davao. Huset vårt ligger midt i sentrum omringet av fire gigantiske kjøpesentre. -Så det var en kort oppsummering! 🙂

Jeg må så klart vise dere de fine lekkerbiskene jeg dro med hjem fra min favorittbutikk, Forever 21! Jeg har vært her i ca to uker nå og dette er det eneste jeg har kjøpt! *Klapp på skuldra*. Forrige gang jeg var der som er 2 år siden kjøpte jeg så mye at jeg fortsatt ikke har fått brukt alt!

Forrige uke var jeg, Merry Love og Johan på Paradise Island. Der hadde vi det så fint! Mer bilder kommer senere! Vi blogges snart:-)

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg