Video: tur til Danmark med båten

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.

Såå.. det ble faktisk filmet noen klipp under turen vår med DFDS. Vanligvis blir det bare “lugarfilming”, siden mobilen så og si aldri blir med ut. Det ble det denne gangen også. Jeg tok den faktisk med til middagen! Jeg skjønner ikke hvorfor. Det ender jo så klart opp med at jeg mister den en plass. Vi spurte servitører og i resepsjonen… viste seg at jeg glemte den på toalettet, hehe. Da var jeg edru til og med! Det var så gøy på båten og de meste skjer jo utenfor lugaren. Skulle ønske jeg hadde det på film og på en annen side ikke. Det er viktig og leve i øyeblikket! Jeg husker det var mange som festet ute, også startet en som heter Kim første setningen på en sang, Hey Baby (I wanna know if you would be my girl). Han sang “Heeeey, heey baby”, også sang alle sammen resten. Det var skikkelig stemning! 
Det var en veldig sjarmerende servitør der som vi kalte for Jack! Vi ropte alltid Jack, så kom han. Hahah, Ingus skulle gi han tips også klarte han å miste pengene i maten, men han tok det i mot med et smil uansett. Haha, han var super oog litt kjekk. Senere når jeg møtte han på klubben lurte han til og med om han kunne få nr mitt, og jeg bare S-C-O-R-E!! Haha.
Det var også en annen servitør som vi kalte for Jack2. Han var og veldig snill, når noen kunne bli litt for klengete passet han alltid på meg og var min bodyguard. Jeg er da heldig! Takk for en fin tur ♥ Ser frem til en ny tur i desember!   

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg