Solfin dag med min beste venn

I går ringte jeg til Anh og sa hun måtte være hos meg klokka 09 på morgen. Det har skjedd noe sykt i det siste. Jeg har blitt A-menneske! Når jeg er hjemme kan jeg godt legge meg ved 10-tiden og våkne rundt 08. Det er helt utrolig til å være meg, hahha! Det var nydelig vær her i Sarpsborg i går og det var ingen tvil om at vi skulle være mye ute! 

Hun kom kanskje ikke så tidlig som 09, men ikke værst av henne og komme til klokken 10 heller. Anh jeg sa det kanskje ikke, men jeg var nokså overrasket og stolt over at du sto opp så tidlig for meg! Hihi.

Som vanlig når jeg har med Leo får han all oppmerksomheten hennes. Når jeg så henne gå opp trappene ropte jeg:- HEEI ANH!! Hun responderte med:- LEEO, HEI LEOOO!!!! LEO, LEO!! Ja… etterpå var det så klart 10 min med selfies. Ikke med meg, men med Leo..

Hun er så fin da! 

Vi gikk ut for å kaste ball til Leo. Planen var å kjøpe is også, men det glemte vi helt av. Haha.

Titanic-bilde… (uten Jack). Jeg har blitt så sykt brun på armene og forsiden av beina, men baksiden av beina er helt kritthvite. Haha.

Vi spilte også sandvolleyball på kvelden.

Anh skulle virke pro og kaste ballen mellom beina og opp i været. Det endte opp med at hun traff Leo, og hun la seg ned på bakken og så unnskyld til han 150 ganger mens hun ga han utallige kyss. 

Her satt vi på verandaen med sommermusikk og skulle kose oss med vin. Jeg hadde funnet frem flasken og glass, men pappa drikker ikke vin, så han har ikke vinåpner. Da måtte vi finne noe annet kjøkkenredskap, haha. Vinen smakte dritt og havnet rett i vasken. 

Vi ble til slutt veldig sultne, men pappa har aldri mat hjemme og ingen av oss hadde råd til å spise ute. Planen var å dra på kino på kvelden. Vi er alltid velkommen hos Mimi, og en bestemor lar deg aldri gå hjem med tom mage og lommebok. Hun er så søt!

Vi endte opp med å lage portretter av hverandre. Haha. Her er min tegning av Anh:

Her er Anh sin tegning av meg. Jeg tror den nesa fornærmet meg litt, auu.

Her er vi litt bortskjemte og får lov til å ligge på bordet!

Her skulle vi tegne pepsiboksen med venstrehånd. Vi spilte også Googenheimen, og jeg trodde jeg skulle dø av latter. Hahhah!

Så dro vi på kino. Vi løpte til kinoen når vi kom til byen igjen fordi vi fikk så drålig tid. Vi så den nyeste filmen med Cameron Diaz, Sex Tape. Elsket den filmen! Hahha.

7 kommentarer

Siste innlegg