Svar på spørsmålsrunde – del 2


Hvilken sider bestiller du kler fra når du nettshopper?
Faktisk bare Nelly.com. Det har skjedd noen få ganger at jeg har bestilt fra en annen side. En gang bestilte jeg fra Sheinside og det skal ALDRI skje igjen. Hvorfor kan dere lese om i det 5. spørsmålet. Jeg liker Nelly. Varene blir sendt fra Norge og jeg er 100% sikker på at det er trygt. De har billige klær med god kvalitet. Ikke rart jeg har bestilt rundt 30 ganger fra der. Flere bestillinger blir det nok også. Det er nok min favorittnettside når det kommer til shopping på nett.  

Hvilket kamera bruker du og hvor redigerer du bildene dine?
Når jeg tar bilder bruker jeg Sony a7. Når jeg filmer videoblogger hjemme (eks da jeg svarte på spørsmålsrunde del 1, her) bruker jeg Canon EOS 1100d med Sigma 24-70mm objektiv. Det er et veldig bra portrettobjektiv! Det får ikke bli med rundt fordi det er helt enormt stort og ikke minst, TUNGT. Ikke at Sonykameraet mitt er så mye lettere, men jeg er så fornøyd med kvaliteten det blir på bildene at litt må jeg ofre. Hehe. Når jeg legger ut videoer hvor jeg har mikset mange klipp sammen, så filmer jeg bare med iphone. 

Hva er det beste med å reise?
Det skal jeg fortelle dere! Det er mitt favorittspørsmål. Når man reiser så er det masse god mat, drikke og det er mange fine plasser å besøke. Masse fint å se! MEN det beste er å møte nye folk. Det finnes ikke noe bedre enn det. Det er så hærlig å møte nye mennesker. Det er noe jeg elsker!  

Kan du noe tagalog/ bisaya?
Dessverre. Det er noe jeg kunne ønsket jeg hadde lært mens jeg fortsatt var liten. Jeg kan noen få ord. Jeg kan kanskje forstå litt når mamma, eller noen andre har en samtale. Da kan jeg få med meg hovedemnet i samtalen. Det er jo aldri for sent å lære. Den nydelige bloggleseren min, Aida som jeg møtte i Filippinene i fjor sommer er halvt Norsk og halvt Filippinsk, som meg. Hun lærte seg det meste selv, og pugget masse. Hun snakker flytende! Både jeg og familien min ble meget imponert da. I ettertid fikk jeg høre masse at jeg burde gjøre det samme som henne, men…. det er jeg nok litt for lat til.    

Når du har bestilt klær fra utlandet, har du betalt toll? Hvor mye?
Nå skal dere få høre her! Det var dette jeg så vidt nevne i det første svaret. En gang gikk jeg litt bananas på sheinside og la klær i handlekurven min for 3-4000 kr. Gal som jeg var kjøpte jeg alt sammen også. Jeg vet om noen som har bestilt klær fra samme nettside for over 1000 kr og ikke har betalt toll. Jeg tenkte jeg skulle ha den samme flaksen om jeg delte bestillingen min opp i tre deler. Neida, det hadde jeg ikke. Jeg betalte toll for 2 av 3 pakker og det ble til sammen godt over 900 kr. Det var surt, og det skal aldri skje igjen. Små pakker under 200 kr går nok bra, men jeg skal aldri være så idiot og bestille så masse mer! 

Bodde Ingus sammen med deg og moren din var det ikke kleint?
Han bodde ikke her, han bare var her hele tiden og veldig ofte. Hehe. Kleint? Overhode ikke! Når han syns det ble kjedelig og henge med meg i lengden gikk han alltid til mamma. Da satt de ved siden av hverandre og spilte candy crush. De hylte av glede og ropte alltid “send meg liv, send meg liv!!!”. Jeg har aldri spilt candy crush så jeg forsto ikke så mye av hva de snakket om. Haha, holder meg like så godt utenfor slike avhengighetsspill. Ingus er alltid velkommen hos oss, og vi ser på han som en del av familien. Han kaller bestemor for bestemor, og mamma for mamma. Hehe, jeg savner og ha Ingus her, men i det siste har han reist så masse og vært så opptatt..

Betalte du for Ingus på reisen? Eventuelt hvorfor?
Nei det har jeg aldri gjort. Ingus har råd selv, og av oss, så er det nok jeg som har dårligst råd av oss. Ingus er veldig gavmild og har spandert masse på meg! Når det er omvendt, så er det jeg som spanderer. Vi har en slik greie når vi er ute å spiser at han betaler for oss begge den ene gangen, og neste gang er det meg. Ganske greit:-D  

Hva syns du om stedet der du bor? Skulle du ønske du/familien bodde i en storby, som foreksempel Fredrikstad eller Oslo?
Jeg syns Kvam er et utrolig vakkert sted om sommeren! Jeg liker meg godt her da. Om vinteren er det bare trist her, og skulle ønske jeg var i en større by. Jeg har faktisk bodd i Fredrikstad, så morsomt det ble nevnt. Jeg er faktisk født der også, haha. Jeg bodde både i Sarpsborg og Fredrikstad før mamma og pappa ble skilt. Akkurat nå på sommeren ville jeg ikke bodd noen andre steder i Norge enn Kvam:-)

Fikk du deg type på reise?
Ok…. jeg vet jeg drar ofte til samme steder, men det er ikke fordi jeg har knyttet meg til noen! Haha. Det har jeg gjort en gang før når jeg var yngre, og det skal aldri skje igjen! Nei, jeg fikk meg ikke type på reise. Jeg føler jeg har sagt det før, men jeg vil ikke være i noen forhold enda. Det vil jeg vente noen år med. Når jeg først går inn i et forhold vil jeg det skal være ordentlig! Det skal ikke være noe tull som er over på noen måneder. Det skal være ordentlig, og uansett trives jeg best som singel i øyeblikket ♥  

Hvordan har du råd til å reise sååå mye?
Noen av turene har vært gratis. Mamma har vært snill og betalt togbilletten min til Oslo de gangene jeg måtte kommet meg dit først. Ellers er resten betalt selv (fly, hotell og opphold). Jeg har vært veldig forsiktig med lønningen min, og den har ikke gått til noe annet enn å reise. Jeg vet det kan virke som at jeg handler en del på nett, og når jeg legger ut bilder av nye klær jeg har fått i posten. Det jeg får har jeg ikke betalt én kr for, så der er jeg heldig. Jeg vil heller bruke penger på å kose meg skikkelig på tur, enn å kjøpe klær og sko her. Jeg må innrømme det kan bli litt shopping når jeg er ute og reiser, men det får være et unntak!  
 


Holder du fortsatt på med trening? Du gjorde det en periode og du la ut bilde av kroppen din, kan du gjøre det nå også?

Hahaha. Jeg hater å skrive dette -men jeg ga opp (…igjen). Trening og kosthold er sunt og bra, men det var vel aldri noe for meg. Jeg liker å gå tur når jeg føler for det. Jeg liker å spise masse god (usunn) mat og er ikke så veldig glad i å bevege meg for mye. Trives sånn! Skal jeg begynne å være sprek og trene varer det kun en uke, maks to. Haha, sånn er det nok bare med meg. Kanskje en vakker dag kan jeg legge det om. Jeg burde egentlig røre litt mer på meg, men herlighet…. det er da så kjedelig. 

Hvilken dyr har du nå? Bare hunden og katten, eller har du marsvinene også?
Jeg har kun Leo og Pus ja. Jeg har ikke marvinene lengre. Det er egentlig en lang historie, men begge to lever og har det kjempe bra. Kompisen min, Stig fikk dem og de får masse kos og god mat. Det er jeg glad for! De har det kjempe bra og er bortskjemte. Sånn det skal være, hehe:-) 

Har du silikon eller er du bare heldig fra naturens side?
Hahah… et spørsmål jeg ikke helt visste om jeg skulle svare på eller ikke. Jeg er heldig fra naturen sin side:-) Hadde jeg operert noe, så hadde jeg vært ærlig om det på bloggen. Det er noen ting jeg vil fikse på meg selv, men økonomien min vil ikke tillate det akkurat. Hehe. Jeg har ingenting i mot folk som legger seg under kniven for å bli mer fornøyd med seg selv. Hverken for andre eller meg selv:) 

4 kommentarer

Siste innlegg