Perfekt grillvær

Hallo! I går var jeg bedt på grilling hos en venninne av meg. Ragnhild! Gud, vi har masse latterlige historier sammen. Vi gikk i samme klasse på ungdomsskolen og vi gjorde så masse rart! Vi hadde fjortisperioden sammen og det var ikke måte på. Haha, men ingenting jeg angrer på! Jeg husker så godt alle gangene vi låste oss inne på doen i friminuttet. Vi stappet så masse papir det gikk an i bh’ene våre fordi vi ville ha pupper -vi lo som bare det! Det var tider. Nå har hun sin egen leilighet og jeg likte den så godt! Størrelsen er perfekt om man bare er én. 

“If you can make a girl laugh, you can make her do anything.”

Ragnhild ville (tvingte) meg til å ordne håret hennes. Får alltid litt sånn småpanikk inni meg når noen ber meg sminke/ ordne håret deres. Det er noe jeg ikke er flink på! Jeg kan ordne mitt eget hår, men når jeg skal gjøre det på andre blir det bare rart. Men, men. Hun ble fornøyd! 🙂

Vi ventet også på to andre, Natasha og kjæresten hennes. Vi skulle starte å grille klokken 18 siden planene våre videre utover kvelden var og ha fest hos meg. I følge Ragnhild er Natasha kjent for å være… treg… veldig treg. Og ja, det var hun! Haha. Hun var faktisk 2t og 58 min forsinket, nøyaktig. Da hadde jeg og Ragnhild allerede spist. Bedre sent enn aldri, som Natasha sier! Hihi, hun er så søt. Det var også perfekt grillvær.

Uten extensions. Vurderer faktisk kanskje å slutte med det. Hmmm.

Dag.

Ragnhild og Natasha. Åh, så gøy vi hadde det, og som vi lo! Skulle gjeeerne fortalt dere videre, men det blir nok litt for personlig fra min side. Tror jeg, hahahh.

Ragnhild: Bildene blir skurrete!!
Natasha: Bra det. Da spiller det ingen rolle om vi blir stygge på bildene!

Rett før vi skulle dra til meg kom jeg på at jeg nesten ikke hadde igjen plastglass. Alle butikker var stengt, men Ragnhild kom på en genial idé. Vi dro til Statoil og tok med oss over 20 stk plastglass. Haha! “Spar penger, stjel fra Statoil”. Det var en vellykket fest med masse festglade mennesker. Veldig mange etterhvert faktisk. Sitteplasser ble det dårlig av. Det gjorde ingenting. Humøret var på topp når vi sette på “Greased Lightning”, danset og sang for fullt! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg