Bak kameraet hos en blogger

Det er alltid gøy å se hvordan det egentlig ser ut bak kameraet hos bloggere. Jeg tenkte å vise dere litt av hva som er bak kameraet hos meg. Syns det er så gøy med slike innlegg, nesten så jeg burde ha det oftere. Jeg har hatt det tre ganger før som dere kan se HER, HER og HER. Det er så mye som blir pyntet på når det endelige bildet blir publisert. Det er jo en del jobb bak det hele. Nå tenker jeg ikke kun på redigering, MEN foreksempel…..

…. når jeg tar bilder av det nyeste innkjøpet. Da legger jeg som regel tingene på et hvitt teppe. Jeg vedder på at dere ikke tenker over at jeg må måke nesten hele verandaen for å ta de bildene! Vel de må jeg. Ikke om sommeren da, hehe. Det var en periode hvor det var mange byggefolk som drev og fikset/ bygget noe ved siden av huset vårt. Det bråket veldig mye så jeg hørte aldri om de gikk forbi. Plutselig sto det en hel gjeng og stirret og lurte helt sikkert på hva i all verden jenta på toppen av stigen i pysjbukse, parkas, uggs og dott på hodet drev med! Med årene har jeg blitt vandt med det. Jeg dekker det alltid til med å late som at det er hunden min jeg tar bilde av.    

Når det var juletider tenkte jeg at bloggen skulle få litt julestemning. Jeg hadde det klart hvordan juledesignet skulle se ut og bildene var knipset. Desverre ble det en uforventet bloggpause, så det ble ikke noe av. Jeg har faktisk ikke vist dere alle bildene. Kanskje jeg skal spare dem til denne julen? Haha. For disse bildene kjørte mamma og jeg helt til fjells. Kun for bloggen! Mamma sa jeg måtte kaste snø i lufta, men det var varmegrader og snøen var kram. Derfor ble det bare store klumper som datt ned igjen når jeg kastet det i været. Haha. 

Så har jeg spart det beste til slutt! Dette stjernebildet. HAHA. Jeg er så glad i disse skoene, men jeg bruker de aldri. De er ALT FOR SMÅ. Jeg syns de er så kule at jeg må lide litt når jeg vil ha dem med på bilder. Jeg mistet tellingen på hvor mange ganger jeg falt når jeg skulle ta dagens outfitsbilder med disse skoene. Det som var mest komisk var at katten min satt og stirret så rart på meg helt til jeg var ferdig. Med blikkene han ga meg og om han kunne snakke er jeg sikker på at han hadde sagt “-wtf”. 

Dere må nesten få se dette stjernebildet stort. HAHAH!

11 kommentarer

Siste innlegg